Partyflock
 
­ Nederland

Bellagune; nieuw zomeravond dancefestival aan de Blaue Lagune

gepubliceerd door , op
Bellagune; nieuw zomeravond dancefestival aan de Blaue Lagune
11 juli 2006
FeestBellagune · Summer Evening Festival
Datumzaterdag 12 augustus 2006
WinactieBellagune actiegesloten
LocatieBlaue Laguna Site
De Blaue Laguna is voor veel mensen in de regio Venlo en aangrenzende Duitse steden hotspot nummer 1 om de zomer door te brengen. Zaterdag 12 augustus van 20.00u tot 03.00u zal deze hotspot voor het eerst gebruikt gaan worden voor een zomeravond dancefestival. Evenementenbureau Bloomspot neemt de organisatie in handen en garandeert de bezoeker dan ook weer de lekkerste muziek en beste sfeer.

De naam Bellagune zegt het al, het festival zal staan voor al het moois wat hoort bij een warme zomeravond aan een prachtig meer. Voor de een is het chillen met een cocktail in het zand, voor de ander is het helemaal los gaan op de beste kwaliteitstechno uit Duitsland en Nederland. Om ervoor te zorgen dat zowel house als technoliefhebbers aan hun trekken komen zullen er dan ook twee podia rondom het meer staan opgesteld.

Het houten zomerpaviljoen aan de Lagune zal de place to be worden voor alle techno liefhebbers. Twee acts uit de Sound Architecture stal zullen als headliners van de avond de tent op z’n kop zetten. Niemand minder dan het Rejected dj team (Joris Voorn en Edwin Oosterwaal b2b) en Joachim zullen in Duitsland laten zien waarom ze in Nederland inmiddels zo groot zijn geworden. De technostage zal verder worden aangevuld met local heroes Ralf S, Acid Burn en Barry Lapré.

Het strandpodium zal gaan fungeren als housearea met niemand minder dan Fedde le Grand als headliner van de avond. Fedde "Put your hands up for detroit" le Grand is vandaag de dag een echte grootheid in de clubscene. Met zijn residentie bij Sneakerz is hij echt doorgebroken bij het grote publiek. Zijn fenomenale producties worden goed opgepakt door de Nederlandse en internationale house DJ’s en worden nog veel beter ontvangen door het uitzinnige publiek. De rest van de house klanken zullen worden verzorgd door Gilton Franklin, local talent Sam O Neall en Bloomspot resident Minggus in een b2b set met Flipped.

Meer informatie op www.bellagune.com

14 opmerkingen

vond het altijd al een perfecte locatie voor een feestje!!!

jammer dat het nu niet meer om de hoek is...maar wie weet!!
Mooi festival voor 10 euries maar... en op een top locatie!!!
Artiest {SHOWLIST artist 1122, 25408, 45661, 24975, 2313, 28698}
Ik heb er zin in.....!!!! Lekker in de zwembroek draaien... (Y) :bounce:
 
En nog hopen op mooi weer!!!!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 augustus 2006 om 23:35:
En nog hopen op mooi weer!!!!!!!!!

haha ze zeggen 70%kans op regen!! hhmmzz Lang leve de poncho's dan maar!!!!!
Uitspraak van **Marcia** op dinsdag 8 augustus 2006 om 16:29:
ze zeggen 70%kans op regen
HMMM , das wel minder!!
Deze soort feestjes boeien mij alleen als het erg goed weer is!!
Maar we wachten nog maar even af!
Nog effe..., en dan space tussen de deutcher!
Groot strandpaviljoen houdt iedereen droog!

Door de slechte weersvoorspellingen krijgen we veel mailtjes binnen of er ook een overdekt gedeelte is bij de Lagune. Ja dus, en wat voor een! Een groot strandpaviljoen waar 1500 partypeeps in kunnen zal er voor zorgen dat iedereen ook zonder zon verhit raakt. Heb je nog geen kaarten ga dan snel naar een van onze voorverkoopadressen. Have fun!

Bloomspot crew
ff kijke heb toch gratis toegang:D:D
Maar er is dus maar 1 overdekte area? Aangezien ze k#tweer voorspellen voor vanavond... :(