Partyflock
 

Earth goes Aussie + Health

gepubliceerd door , op
Earth goes Aussie + Health
8 juni 2006
Earth goes Aussie + Health. Vrijdag 9 juni doet earth de Melkweg weer aan. Speciale gast is top-dj Kasey Taylor uit Australië, in het sfeervolle café de eerste teaser van het ultra-niet-te-ongezond-leven concept the Healthclub.

Earth – Health – trainingsbroeken? Wat heeft dit met elkaar te maken? In eerste instantie weinig. Als het affiche van deze earth editie onder de loep genomen wordt zijn er toch enkele aanknopingspunten te vinden

In area 1 staat een dj luisterend naar de naam Kasey Taylor. In 2004 stond hij ook al op een earth-flyer, toen als hoofdgast op het rockende 5-jarig bestaan van earth. Met een magnifieke afsluitende set wist hij de Melkweg destijds in extase te brengen met zijn inter-Australische benadering van dansmuziek. Kasey Taylor, voormalig resident van de Mansion Club in Melbourne heeft in vrijwel alle topclubs ter wereld gedraaid. Hij is de oprichter van het in 1997 gestarte Vapour Recordings gesitueerd in Melbourne met ondertussen alweer 35 releases.

Neerlands hoop in bange dagen ONNO vergezeld de Australische rudeboy. ONNO verkeert momenteel in topvorm, zijn ‘je t’aime’ staat op de nieuwe compilatie van Hernán Cattáneo en komt binnenkort ook op het album van Tom Novy te staan. Aankomende releases op het Spaanse ‘Suburban’, ‘Gangsta Audio’ (label van Nick K) en op DK records (label Matthew Dekay) beloven veel goeds. Samen met productiemaatje Roccomundo zit hij momenteel in een positieve flow met veel sterke producties en lovende internationale kritieken. Of ONNO zijn sleazy beats in Cavello of Aussie ten gehore brengt, valt nog te bezien... Opper-bio-hoofd Per is ook van de partij voor een gezonde dosis dansvibes. MC P-Pholl staat zoals elke earth garant voor de nodige vocale ondersteuning, Abcalli versus Aussie.

In het Melkweg café de introductie van the Healthclub, een nieuw concept door The Funky Bastard en de 16 Bit Lolitas. Gezond leven, beweging en bio staan voorop. Earth in beweging kapitein The Funky Bastard zal samen met de 16 Bit Lolitas absolute bio-klappers als aerobic & fitness van Ron Brandsteder ten gehore brengen onder begeleiding van kersen op de bio-taart ‘Cherry on top’.

Om het leven net wat makkelijker te maken heeft earth voor deze editie met de Melkweg weten te regelen dat er een lagere entreeprijs gehanteerd wordt. Een kaartje kost dit keer slechts € 15,- aan de deur. Zo hou je ook nog wat geld over om een zonnebankje te pakken en toch nog die broodnodige zonne-uren te krijgen.

Sportkleding is deze editie toegestaan en zal beloond worden in het café. Proost!

3 opmerkingen

 
Afsluiter van Kasey Taylor in 2004 was mega! Jammer genoeg kan ik er vnv niet zijn :(
Veel plezier luitjes!!! (Y)
 
Nog FF eten en dan gaan! :bounce: