Partyflock
 
­ Nederland

Jumpmatic 3: D-Day!

gepubliceerd door , op
Jumpmatic 3: D-Day!
30 mei 2006
FeestJumpmatic · Tristan & Neostar's BD-edition
Datumzaterdag 3 juni 2006
LocatieFuego
Zaterdag 3 juni is de datum die Bullzeye gepland heeft voor een grootschalige operatie tegen vijandige troepen in de Limburgse regio! De landing zal plaatsvinden in jeugdcentrum Fuego. Deze internationale actie zal doorgaan onder bewind van Tristan & Neostar! Bullzeye roept dan ook alle jump troepen op om zich te verzamelen om 20.00 uur in Maaseik. Met hopelijk een grootschalig bevrijdingsfeest als gevolg!

Follow our leaders
Natuurlijk wil Bullzeye jullie even briefen wie nu net aan het hoofd staat van deze invasie. Het strategisch plan is volledig bedacht door het Belgisch duo genaamd Tristan & Neostar. Hun eerste overwinning gaat terug tot 2003, daar wonnen ze het Belgian Dj-contest van Topradio. Daarna volgde er een twee jaar lange residentie in de house area van discotheek Peppermill te Heerlen. Zo kwamen er ook reeds drie releases voorbij. Waaronder "All heart" hun laatste release, die gecompileerd staat op de laatste Hard Bass cd. Wil je 100% op de hoogte zijn of deze heren wel bekwaam zijn om de troepen te besturen, bekijk dan hun website www.djtristan-neostar.com.

You can't win a war on your own
Elke uitstekende strateeg moet een goed team achter zich hebben staan. Tristan & Neostar stelden dan ook voor Jumpmatic de volgende leiders voor: Coone, de sniper van dienst met voltreffers als Gonna Cum, Infected, Love. Spy van het team is Massiv, die al eerder dit jaar bruikbare informatie wist te strikken op Bassleader en Reverze. De bombers van de avond zijn Da Boy Tommy & Da Rick. Beide heren hebben al vele jaren ervaring en stonden aan de wieg van jump. Deze heren zullen de Fuego laten knallen! De locals voor deze D-day is het JTL dj-Team. De coördinatie van deze missie zal in handen zijn van Mc C-Bass.

Surprise Attact
Tristan & Neostar hebben samen met Bullzeye enkele acties op poten gezet om zo de groepsfeer te optimaliseren. Zo zullen alle Tristan & Neostar fans geregistreerd op Partyflock een gratis consumptie mogen verwachten (id vereist en enkel geldig voor 22 uur). Om alle troepen tijdig op het aanvalspunt te krijgen zal Bullzeye zorgen voor een speciale busdienst. De briefing in verband met de vertrektijden is te vinden op www.jumpmatic.com. Alle verdere informatie kan je ook vinden op de Jumpmatic website. Check ook even het nieuwe Jumpmatic forum.

Bullzeye headquarter data files
De week na Jumpmatic gaat Bullzeye nogmaals de strijd aan! Zo landen onze troepen vrijdag 9 juni nogmaals in Maaseik, namelijk in discotheek Lazzurra voor de 2de editie van Plug in. De dag erna is het tijd voor een misschien wat hardere strijd, namelijk de tweede editie van hardmatic in de Hanenhof te Geleen.

"Saturday, D-Day!"

11 opmerkingen

Wordt een topfeestje!! Goed bezig!! :respect:
 
Werkzaam bij Haelen.tk
Waarschijnlijk aanwezig :)
ziet er allemaal weer goed uit heren!! (Y)
 
ziet er erg leuk uit allemaal spijtig alleen dat t zo ver weg is
Leuk persbericht ... Wordt weer super :bounce:
 
word zeker weer bom...:bounce:
tommy :cheer:
spijtig datk geen vervoer heb:) mssn kan ik nog iets regelen , dan kan ook komen :)
Artiest {SHOWLIST artist 31772, 4711, 95124}
sjmink is er goed vanaf dus ik ga zeker vanaaf komen.