Partyflock
 

Night B4 X-mass par-t 2005

gepubliceerd door , op
Night B4 X-mass par-t 2005
13 december 2005
FeestNb4-x · Night b4 x-mass
Datumzaterdag 24 december 2005
LocatieAmbiance
Terug in de tijd
Twee jaar geleden.. Kerstavond 2003.. Winterse buien en ijskoud buiten, binnen lag de temperatuur echter stukken hoger in een Ambiance vol met enthousiaste feestende mensen. Genietend van de muziek, de omgeving, de ‘Ambiance’, de kerstgedachte bij iedereen in het hoofd aanwezig..Deze memorabele avond was niet alleen de première van de Night B4 X-mass par-t maar ook het allereerste feest van Par-T! Met Night B4 X-mass heeft Par-T een geweldige start gemaakt en er zouden nog vele fantastische feesten volgen.. Met trots presenteren wij jullie daarom de 3e editie alweer van Night B4 X-mass par-t. Ook dit jaar gaat het dak eraf bij zalencentrum Ambiance in Veghel op kerstavond!

Ultieme combinatie
Wat voor danceliefhebber je ook bent, bij de Night B4 X-mass par-t komt iedereen aan zijn trekken. De Ambiance wordt wederom ingedeeld in twee area’s die ieder hun eigen charme hebben. De Par-T Mainstage is helemaal gewijd aan de vette harde beats van Hardstyle. Met Logitek, Brennan Heart en het duo Dusk & Leep zal weer het nodige hardstyle geweld uit de speakers knallen. De Fascinate area biedt alles voor de funky danceliefhebber. Deze complete area zal vollopen met de meest lekkere funky housebeats en wordt knap vertegenwoordigd door Dirk Dali, Jay Juice en Sidney Samson. Deze speciale formule met een combinatie van hardere stijlen, club en house stijlen blijkt een groot succes te zijn onder de echte Par-T minded people. Par-T heeft als doelstelling goede feesten te geven en mensen met nieuwe dingen in aanraking te laten komen. Deze uiteenlopende ultieme combinatie past daarom precies bij de gedachte die Par-T wil overdragen.

X-mass
Een betere manier om de kerst in te knallen is er niet met de Night B4 X-mass. Overal waar je kijkt zijn X-mass decorations te vinden. Samen met de intieme sfeer die zo kenmerkend is voor de kerst, de Brabantse gemoedelijkheid en de gezelligheid wordt zo de perfecte Par-T X-mass atmosphere gecreëerd. Omdat voor velen na kerstnacht een drukke periode komt zijn de openingstijden hier goed op afgestemd. Al 2 jaar op rij is de Night B4 X-mass par-t dé perfecte start van een goede kerst voor de regio Veghel en de grote achterban die Par-T rijk is.

Deurbeleid
Er is ook wat veranderd in het deurbeleid, de minimum leeftijd is verlaagd van 18 jaar naar 17 jaar. Breng je id kaart mee want aan de deur kan er naar gevraagd worden. Meer info kun je vinden op www.par-t.nl

Par-T, fascinating par-t concepts

16 opmerkingen

dusque en leepoix zouden ook niet misstaan in de funky beats zaal.....
Uitspraak van Gwip op dinsdag 13 december 2005 om 22:55:
dusque en leepoix zouden ook niet misstaan in de funky beats zaal.....


:D Jammer genoeg hadden ze geen tijd vanwege een hardstyle booking..!:P

Wordt echt een lekker sfeertje daar in de Ambiance, ben benieuwd naar Sidney zijn set, die is de laatste tijd echt goed op dreef!!! Brennan & Heart trouwens ook, lekker Beuken!!:bounce:
Goed begin voor kerst, iig nog 1 lichtpuntje van die verplichtingen...

En natuurlijk weer :respect: voor Par-T
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Waar ben jij dan op die avond Twan???
 
Sorry niet geinterreseerd, lijkt me nogal koud zonder dak met de kerst ;p
 
Plaatselijke feestjes zijn altijd de leukste feestjes. Mijn mening uiteraard.
Sidneeeyyyyyy!!!!!
 
Plaatselijk feestjes zijn altijd leuk op zijn tijd ja. Nou kom ik niet uit Veghel, maar wel gehoord dat de Par-T sfeer daar altijd op en top is.

El Martino ga jij maar lekker naar XXlerator, dat past volgens mij beter bij jou !!
denk t ook wel. ben denk nie de enige aan het bezoekersaantal te zien.
net zoveel bekende in de xx als in de ambiance!
 
Hahahahahah, jij hebt je tijd weer nuttig besteed zie ik.
dat noemen ze het zware studentenleven!
Par-T is (y)
maar ik ga toch naar XXlerator
bij Hard Nature ben ik wel aanwazig :jaja:
 
ideale mix ja
Jammer dat ik hier niet bij kan zijn...:(