Partyflock
 
­ Nederland

Musicsociety Presents - Secret-Simba's Birthday Bash

gepubliceerd door , op
MusicSociety is de naam van een nieuwe avond, die zijn oorsprong vind in de kleinschalige underground feestjes die werden gehouden onder de naam Club Kipfilet. Een bizarre naam met even bizarre locaties waar voor een zeer lage prijs diverse top-dj's worden geserveerd op diverse, niet allerdaagse locaties in Nederland. Omdat het aantal bezoekers de capaciteit van de gebruikte locaties overschreed moest er worden uitgekeken naar een locatie met meer capaciteit en daarmee ontstond eveneens een nieuwe naam: MusicSociety.

Op 28 mei zal "MusicSociety Presents" (Simba's Birthday Bash) worden gehouden op een nieuwe locatie. Omdat men niet wilde uitwijken naar een club om de typische ongedwongen, undergroundsfeer in de Club Kipfilet-traditie te behouden werd gekozen voor een onderkomen aan zee. In De Karavaan aan het Zwarte pad te Scheveningen zullen de deuren vanaf 20:30 uur worden geopend en zal tot 04:00 een overdosis funk, groove, techhouse en techno worden geserveerd.

Deze officiele opening van de zomer op het Haagse strand zal voor iedereen toegankelijk zijn. Er is een beperkte capaciteit, dus degenen die zeker willen zijn van een plekje dienen zich aan te melden via de website: www.musicsociety.nl. Omdat Secret Simba in mei haar vijfendertigste verjaardag viert, zal deze zaterdag in mei in het teken staan van "Simba's birthday bash".

MusicSociety heeft na 10 eerdere edities onder de oude naam diverse huisdj's onder haar vleugels geschaard. Voor de komende editie van "MusicSociety presents" is er zoals men gewend is weer een bijzonder mooie programmering samen gesteld. Buiten de vaste huisdjs: Secret Simba en de "Dutch Carl Cox" Gino Windster, zal deze editie worden verzorgd door Dazzle, Jacco@Work, Outlaw en Lunar Superstar.

Secret Simba is inmiddels geen onbekende meer. Met haar techhouse, groove en tribal-sounds draait zij van idt-radio tot crazyland, van Oslo tot Egypte. Waar deze dame ooit met haar altsax op de muziekschool als zesjarige begon draait zij nu in binnen- en buitenland de sterren van de hemel. In slechts zeer korte tijd heeft zij bewezen een mixtechnische top-dj te zijn wiens stijl het publiek elke keer weer tot een hoogtepunt weet te brengen met haar energieke sets.

Ook de Eindhovense Gino Windster behoeft geen introductie meer, Gino Windster is een producer met een typerende sound die diep, energetisch, soulfull is. Hij is een progressieve dj van het eerste uur en je zult diverse stijlen in een geheel in zijn sets te horen krijgen. Het Soul 4 Music label valt onder zijn beheer en heeft daarmee al een aantal succesvolle releases gehad waaronder, Time, Free en Prosperity. Hij was al eerder te bewonderen op de diverse grote feesten en festivals zoals de Heineken FFWD dance parade, Pink Pop, Pacha in Barcelona en The Beach in Miami.

DJ en producer Dazzle draait al meer dan tien jaar mee in het dance-circuit en met succes. Met zijn uitmuntende platenkeuze en zijn innemende persoonlijkheid heeft deze Bredase dj vele trouwe fans achter zich geschaard. Voor het Bredase platenlabel Blackhole heeft hij diverse Freedom-compilaties gemixed en heeft hij reeds vele producties met o.a. Cor Fijneman, Misja Helsloot en Erik de Koning op zijn naam staan. In 2004 startte hij zijn eigen platenlabel: Dallas recordings.

De Dordtse Jacco@Work timmert al vele jaren als producer aan de weg voor 078 productions. En met succes, Jacco is met zijn progressive sounds een upcoming dj van het eerste uur. Onder zijn alter ego "jack russell" maakte hij diverse remixen voor dj's als oa Jaimie Fanatic. In 1991 begon Jacco met de zogenaamde classics, later volgden de techno- en tranceinvloeden. In het jaar 2000 ontdekte hij de Progressive en Techhouse. Be?loed door dj's als John Digweed, Deep Dish, Lucien Foort en Sander Kleinenberg zijn zijn sets herkenbaar aan de diversiteit en intensiteit.

DJ Outlaw, een van de oprichters van Plutonic productions en de drijvende kracht achter het jaarlijks gehouden "Pacific pleasure" draait inmiddels reeds 15 jaar lang zijn plaatjes aan elkaar. Met zijn jarenlange ervaring zal Outlaw een stevige bijdrage leveren aan deze avond.

Lunar superstar is een van de oprichters van Scratch98, waaronder al jaren danceprogramma's worden geserveerd op de zateravond. Lunar draait onvervalste groove en club en zijn zonnige sounds zullen het aan zee zeker goed doen.

The Musicsociety is dan ook blij bovengenoemde heren en dame te mogen verwelkomen.

De avond begint om 20:30 uur en eindigt om 04:00 uur. De kosten bedragen Euro 2,95. Op www.musicsociety.nl kan men zich aanmelden om zo verzekerd te zijn van een gratis reservering.

16 opmerkingen

:bounce::bounce: is er zekers bij:D:D word een leuk verjaardagsfeestje simba;):)
Daar gaan we bij zijn, top line up op n toplocatie en die prijs... geweldig
Wij zullen zeker proberen van de party te zijn :bounce: :bounce:
 
Wij hebben al gereserveerd!
Vrijwel zeker erbij !
we zijn d'r............ :bounce: :bounce: ;-)
 
zal wel weer een top feesje zijn
Ja! aangemeld! ben r bij!
ook aangemeld ben er zekers bij :bounce:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Eey Marlies, leuk!! (Y)
jep ook wij gaan de boel onveilig maken
Was vandaag een heerlijke zonnige dag, zijn ff polshoogte wezen nemen op het zwartepad, ziet er nog eenzaam en verlaten uit. Alleen Billabong staat er al, voor de rest een paar containers, eind april staat alles er weer en kunnen de feesten beginnen en mag de zon weer volop schijnen. Na vandaag hebben we er helemaal zin in, kom maar op met je feestje bij de karavaan Marlies.
 
hee wat leuk, een verjaardagsfeestje :D
ja ben er bij!!!
hmmmmmmmm hoor net dat alles is uitverkocht, das nou jammer, nou next time weer better! (k)