Partyflock
 

Audio Obscura onthult ADE 2024 dagprogramma

gepubliceerd door , op
Op 17, 18 en 19 oktober keert Audio Obscura terug naar de RAWFACTORY met drie grandioze daytime events. De RAWFACTORY, het hoofdkantoor van G-Star RAW, opent één keer per jaar, voor een korte periode, haar deuren om samen met Audio Obscura 's werelds grootste artiesten te verwelkomen. Bezoekers kunnen uitkijken naar zorgvuldig samengestelde line-ups van Cuttin' Headz, het label van The Martinez Brothers; House Nation, de tour van Honey Dijon en Innervisions, het label van Âme en Dixon. Fans kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren voor kaarten via audio-obscura.com.

Audio Obscura trapt op donderdag af met Audio Obscura × Cuttin' Headz ADE, waar niemand minder dan The Martinez Brothers, Seth Troxler, Luuk van Dijk en Lola Palmer achter de decks kruipen voor een onvergetelijke dag. De RAWFACTORY-garage krijgt een takeover van get—traum, met optredens van Apollonia, Traumer en Lola Palmer. Op vrijdag stelt Honey Dijon met haar House Nation-tour een krachtige line-up samen, waaronder Carista b2b Benny Rodrigues, Carlita, Desiree en Major League DJz.

Innervisions, het legendarische label van Âme en Dixon, neemt bezoekers op zaterdag mee op een 24-uurs muzikale reis met artiesten als Âme, Dixon, Trikk, Jimi Jules, Marie Montexier, Fjaak, Sedef Adasï, Sama' Abdulhadi en Modeselektor. Deze 24-uur durende takeover omvat dag- en nachtshows in de RAWFACTORY en een buitengewone slotshow op een iconische locatie in Amsterdam die op een later moment onthuld zal worden.

Audio Obscura is een waar fenomeen binnen de industrie en weet keer op keer 's werelds grootste artiesten op de meest iconische en unieke locaties te zetten. Zo tovert de evenementenorganisator eind deze zomer de iconische UNESCO Werelderfgoedlocatie Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor het eerst om tot een intiem festivalterrein voor haar festivaldebuut. Fans die artiesten zoals The Martinez Brothers, Dixon, Carlita, Benny Rodrigues en Suze Ijó voor hun optredens tijdens Audio Obscura ADE willen bewonderen, kunnen op 24 augustus 2024 terecht bij Audio Obscura Festival. Bezoek de website voor meer informatie over Audio Obscura Festival en Audio Obscura ADE hier.

De aankondiging van het dagprogramma en de overweldigende line-up zijn slechts het begin van de ADE-plannen van Audio Obscura. Fans die geen tickets willen missen, kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren via audio-obscura.com. Op 2 juli start de members sale en op 3 juli gaan de tickets in de presale. Op 5 juli start de reguliere ticketsale.