Partyflock
 

5 Jaar Koekwaus Festival

gepubliceerd door , op
Koekwaus
27 maart 2024
In het weekend van 3 en 4 mei 2024 viert Koekwaus Festival zijn 5-jarig bestaan. Ter ere van deze mijlpaal pakt de organisatie uit met een extra festivaldag. Zo staat op vrijdag "Koekwaus Extravaganza" op het programma, een 18+ feestje met verplichte dresscode, gericht op house- en clubmuziek uit de jaren 90, gegoten in een extravagant Koekwaus-jasje. Artiesten als Seelen, A-tom-x en Chris sieren de line-up, terwijl de organisatie ook zorgt voor extravagant side-entertainment.

Op zaterdag 4 mei bereikt de verjaardagseditie van Koekwaus Festival haar hoogtepunt. De afgelopen 5 jaar hebben artiesten als Frequencerz, Joe Hardy, Helene Fischer by Victoria, Rapper Sjors, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, en tal van Belgisch en Nederlands talent de podia van Koekwaus betreden.

Op deze zaterdag zal het muzikale programma verdeeld zijn over twee podia: de "Begaai Till You Die" buitenstage en de "Fist"-tent. Dit jaar staan op het programma: Boer harm, otto wunderbar, Daani, Radio Topkaas, Afbraakwerken DJ Hex, Zanger Rinus ("Romana Op De Scooter"), Tony Schavuiter, Rikkert, Frans de Jodelaar, en als meest verrassende naam, de internetsensatie "Boer Harm", die momenteel Nederland en België verovert met zijn hit "Brommers Kieken". De organisatie laat ons weten dat de line-up nog niet compleet is en de komende weken nog zal worden aangevuld. Hou dus zeker de sociale media van Koekwaus Festival in de gaten.

Naast muziek zijn er op het terrein nog tal van andere activiteiten te vinden, zoals een sexshop, gabberkapper, tattootent, dildo werpen, maar je kunt ook ontspannen in de foodcorner of hangmatten.

De "Super Early Burd" en "Early Burd" kaartjes zijn uitverkocht. Met nog 2 weken te gaan is al 87% van de "Normale" kaartjes verkocht. We raden je aan niet te lang te wachten als je het meest marginaal verkleedfeest van Limburg nog wilt meemaken! Koekwaus Festival heeft al verschillende uitverkochte edities achter de rug.

Koop je tickets via Paylogic.