Partyflock
 

Festivalterrein Hennemeeuwis

op de kaart
AdresHennemeeuwisweg
3910
Neerpelt
België
Boek een overnachting in of in de buurt van Hennemeeuwis via Booking.com.

Uitgaansagenda Hennemeeuwis

Laatste feest was op zaterdag 1 juni 2019: Masquerade Classix
Statistieken
11·feesten
geen·in de toekomst
11·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·video
289·bezoekers · herkomst
261·unieke bezoekers
1Partyflockfan
21·albumfoto's
goed·stemresultaat (109 stemmen)
Nieuws
Splinternieuw hardcore festival 'Outrage' pakt uit met stevige line-up voor eerste editie. Noord-Limburg is een harddance festival rijker. Onder de naam ''Outrage Festival' brengt de organisatie een volledig nieuw 1-daags hardcore festival tot leven. 6
Na een prachtige eerste editie van koekwaus festival, is het marginaalste feest van Limburg terug voor een tweede editie.
Rock Hennemeeuwis
20 september 2018
Rock Hennemeeuwis pakt uit op eerste editie met Rowwen Hèze.* 12 oktober vindt er een splinternieuw festival plaats in Neerpelt. Onder de naam Rock Hennemeeuwis zullen ze een avond aanbieden met live-muziek en after-Dj.
Muziek waarvan je benen niet stil kunnen blijven staan, alcoholische dranken en een foute outfit, dit zijn de sleutelwoorden voor het gloednieuwe Koekwaus festival. Vrijdag 1 juni vindt dit nieuwe avond-festival plaats in Neerpelt.
Masquerade is dit jaar terug met hun 8ste editie van Masquerade Classix, en steviger dan ooit daar voor. Waarbij de nadruk tijdens vorige edities voornamelijk lag op retro en house classics, slaan ze dit jaar een andere weg in.
Zondag 17 juli is partyconcept Sneakerz van 13.00 tot 23.00 uur te gast op outdoor dance festival Neverland in België (recreatieterrein Hennemeeuwis, Neerpelt). Sneakerz geeft een aantal winpakketten weg met vrijkaarten, cd's en slippers. Meedoen? Check dit bericht.... 1