Partyflock
 
­ Nederland

Paradise City Festival kondigt meer namen aan

gepubliceerd door , op
Paradise City Festival
17 januari 2024
Na een recordeditie in 2023 die alle verwachtingen overtrof, heeft Paradise City opnieuw duidelijk gemaakt dat de ambities hoger zijn dan ooit. Nu de organisatie zich opmaakt voor een nieuw feest, kunnen gasten drie dagen en nachten lang buitengewone muziek en positieve vibes verwachten. Naast de legendarische dansvloerenergie staat het elektronische muziekfestival bekend om de weelderig groene locatie aan het water, haar verregaande duurzaamheidsinpanningen en haar zeven indrukwekkende podia. Nu de kaartverkoop beter gaat dan ooit, heeft het Paradise City team het tweede deel van de line-up bekendgemaakt.

Een aantal van de meest gewaardeerde house- en technolegendes zullen deze zomer de line-up sieren, waaronder Dixon, Mr. G (live), Ron Trent, DJ Koze, Jane Fitz, tINI en Voices from the Lake. Maar als je van snellere en energiekere beats houdt, noteer dan zeker de B2B-sets van Angel D'lite & DJ Sweet6teen, Gerd Janson & Partiboi69 en Merve & Narciss.

Tussen alle dj-acts door zal de speciale Live Stage het toneel zijn van ongelooflijke optredens van Floating Points, Kiasmos, MEZERG, System Olympia en talent van eigen bodem, waaronder YellowStraps en Jennifur. De populaire disco- en housefavoriet van Antwerpen, Bibi Seck, wordt opnieuw uitgenodigd na de ongelooflijke passage van vorig jaar.

Tickets
Tickets voor Paradise City Festival 2024 zijn sinds een maand te koop - en het enthousiasme van de fans lijkt groter dan ooit. De meeste Early Bird-tickets zijn inmiddels verkocht, dus we zijn al toe aan de Regular weekend- en zaterdagtickets.

Koop je tickets nu Paylogic.