Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren onthult nieuwe huisstijl A State of Trance en line-up 2023 celebration weekend

anoniem gepubliceerd op
Armin van Buuren onthult nieuwe huisstijl A State of Trance en line-up 2023 celebration weekend
23 januari 2023
Tijdens zijn radioshow A State of Trance (ASOT) vanuit het Our House Museum in Amsterdam onthulde ster-dj Armin van Buuren donderdagavond de gloednieuwe huisstijl van A State of Trance. Tevens werd gedurende de avond de volledige line-up voor het A State of Trance 2023 Celebration Weekend bekendgemaakt, dat op 3 en 4 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden 55.000 fans uit binnen- en buitenland verwacht om twintig jaar A State of Trance te vieren. De finale sale start op zaterdag 21 januari om 11.00 uur.

Met een splinternieuw logo en een volledig opgefriste huisstijl gaat Armin van Buuren het nieuwe jaar in. Het beeldmerk dat vanaf heden gebruikt gaat worden bij alle A State of Trance-uitingen is een geëvolueerde versie van het oude logo, meer ovaal van vorm en met strakkere lijnen. De rebranding kenmerkt zich door het gebruik van een smaakvolle dieprode kleur, met zwarte en witte accenten. De onthulling van de huisstijl vond donderdagavond plaats tijdens het eerste uur van de 1104e editie van de A State of Trance-radioshow.

Het tweede uur van de radio-uitzending werd gewijd aan de line-up van het 2023 Celebration Weekend in maart, waar meer dan veertig artiesten hun opwachting zullen maken, onder anderen ARTBAT, Enrico Sangiuliano, Ferry Corsten en Vini Vici. Armin zelf gaat zes uur aan één stuk gaan draaien op vrijdagavond 3 maart. Op de zaterdag is er maar liefst negen uur aan muziek. De finale ticketsale start op zaterdag 21 januari om 11.00 uur. De kaarten kunnen gekocht worden via www.astateoftrance.com. Voor de zaterdag zijn er nog een zeer beperkt aantal tickets te koop.

Deze speciale uitzending van A State of Trance was tevens het eerste event van 2023 waar Armin's All-Access community aanwezig was. Armin van Buuren: "Na drie jaar zijn we eindelijk terug met A State of Trance in Utrecht. Om dit te vieren, presenteerden we een speciale live radioshow in Our House in Amsterdam en heb ik de avond afgesloten met een anderhalf uur durende set. Het voelde erg bijzonder om dit moment in real life te delen met de Armin's All-Access-community en met de trancefamilie die online ingeschakeld heeft. Ik kan niet wachten op 3 en 4 maart; het wordt waanzinnig!"

Door middel van Armin's All-Access krijgen fans toegang tot exclusieve online content, zoals het bijwonen van de A State of Trance-uitzendingen. Toeschouwers zagen donderdagavond bijzondere gastoptredens van Ferry Corsten, Laura van Dam, AVAO en Allen Watts. Na de twee uur durende radioshow in Our House Museum gaf Armin van Buuren ook nog een speciale anderhalf uur durende dj-set weg. De uitzending werd gestreamd vanuit de main area van Our House Museum in Amsterdam. Op die locatie staat in maart nog het nodige te gebeuren rondom A State of Trance, maar wat dat precies zal zijn, wordt op een later moment pas bekendgemaakt.

Het A State of Trance 2023 Celebration Weekend vindt op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op vrijdag openen de deuren om 17.30 uur en kan er tot 1.00 uur 's nachts gefeest worden. Zaterdag is de Jaarbeurs vanaf 22.00 uur toegankelijk voor reguliere tickethouders. Met viptickets is A State of Trance 2023 Celebration Weekend zaterdag al eerder toegankelijk, met toegang tot een exclusieve warm-up set. Zaterdagnacht draaien de dj's tot 6.00 uur 's ochtends. Voor beide dagen zijn losse kaarten beschikbaar en er worden ook weekendtickets aangeboden.

1 opmerking

Artiest CRO
zware tegenvaller dat de classics stage is weggehaald..