Partyflock
 
­ Nederland

ROQ 'N Rolla Music en BAD MANOR Records trappen ADE af met unieke Labelnight

gepubliceerd door , op
Na het enorme succes van ROQ 'N Rolla Labelnight 2019 is het eindelijk zover: Op 19 oktober keert het bekende muzieklabel terug met een nieuwe editie tijdens het Amsterdam Dance Event. In deze unieke nacht maakt de bezoeker kennis met de artiesten van ROQ 'N Rolla, BAD MANOR en sublabels Nouveau Riche en Lieve Jongens. Liveoptredens van gevestigde namen zoals Snelle, Jebroer, Digitzz en Tally en knallende DJ-sets van Lady Bee, Jay Psar en vele anderen beloven een wilde nacht op de dansvloer. 'ROQ 'N Rolla & BAD MANOR ADE kick-off' vindt plaats op 19 oktober in Club Panama en de kaartverkoop is gestart.

Doordat de labels artiesten uit diverse genres vertegenwoordigen, ontstaat er een blend van verschillende muziekstijlen. Dit biedt de bezoeker een unieke beleving. De diverse acts zijn tijdens deze nacht live op één podiumte zien: van gevestigde namen tot nieuw talent. "Het is ontzettend fijn dat we eindelijk weer kunnen uitpakken. We hebben met ROQ 'N Rolla en alle sublabels een enorme groei doorgemaakt de afgelopen twee jaar en ik ben ontzettend trots dat we dit tijdens ADE kunnen laten zien," aldus Babek Arjang Far (oprichter en eigenaar).

Voor 'ROQ 'N Rolla en BAD MANOR ADE kick-off' zijn de labels een samenwerking aangegaan met taxi-app Bolt. Bezoekers kunnen hierdoor met korting reizen naar het karakteristieke Club Panama net buiten het centrum van Amsterdam.

Extra informatie
ROQ 'N Rolla Music is in 2015 opgericht door Timothy Kimman ([artist=72633\ name="Jebroer"]) en Babek Arjang Far en is gevestigd in Amsterdam. Het muzieklabel vertegenwoordigt artiesten onder andere Jebroer, Snelle, Piet Junior en Tally in de Benelux, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Onder ROQ 'N Rolla Music vallen sublabels BAD MANOR Records, Nouveau Riche Music en Lieve Jongens. 'ROQ 'N Rolla en BAD MANOR ADE kick-off' wordt mede mogelijk gemaakt door Devil Shot en Bolt.

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je deze onvergetelijke nacht zeker niet missen? Score dan snel je kaartje via tibbaa.com.