Partyflock
 
­

Anouk, André Hazes, Snollebollekes, Broederliefde en Tino Martin op jubileumeditie Dutch Valley

gepubliceerd door , op
Organisatie onthult volledig programma 10e editie van 'de grootste muzikale kermis van Nederland'

Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer op 15 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, te Velsen meer dan 100 Nederlandse topacts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.

Namens de organisatie roemt woordvoerder de komst van superster Anouk: 'Een primeur, want nooit eerder was Anouk bij ons te bewonderen. En dat op onze 10 verjaardag! Wij zijn ontzettend trots dat zij deze speciale editie extra luister komt bijzetten'. De marketing manager vult aan: 'Ook met de komst van André Hazes en feestfenomeen Snollebollekes doen wij de grote schare Dutch Valley-fans zeker een groot plezier. En de speciale 10 years show van Broederliefde op ons hoofdjubileum wordt zonder twijfel ook heel bijzonder'.

Naast Anouk, André Hazes (met band) en Broederliefde zullen o.a. Tino Martin, Jan Smit, Kris Kross Amsterdam, Josylvio en FeestDJRuud XXL te horen zijn op de 10e verjaardag van Dutch Valley. De woordvoerder over de jubileumeditie: 'Het festival heeft zich de afgelopen 10 jaar ontpopt tot de grootste en gezelligste muzikale kermis van het Nederland. Daar zijn we trots op en we zullen die reputatie zeker waarmaken aankomende zomer. De bezoekers kunnen veel entertainment en vuurwerk verwachten van al onze artiesten. We merken dat er ontzettend veel mensen zin hebben om (weer) naar Dutch Valley te komen, want we zijn al bijna uitverkocht.'

De laatste kaarten en het volledige programma met alle artiesten en podia zijn te vinden op dutchvalley.­nl.