Partyflock
 
­ Nederland

Chivv komt op #1 binnen met zijn album 'UN4GETTABLE NIGHTS'

gepubliceerd door , op
Chivv komt op #1 binnen met zijn album 'UN4GETTABLE NIGHTS'
29 mei 2020
ArtiestChivv
Slechts een week na de release komt Chivv vandaag met zijn tweede solo-album 'UN4GETTABLE NIGHTS' op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Het album is geheel geschreven en opgenomen in Ghana, waar hij onder andere ook samen werkte met internationale sterren Kojo Funds en King Promise. Het is overigens niet de eerste keer dat zijn album een week na release op de eerste plek verschijnt, met zijn vorige album '2 Borden, 1 Tafel' wist hij hetzelfde te bereiken. Morgen verschijnt de gelijknamige documentaire waarin Chivv zich voor het eerst uit over persoonlijke kwesties. Zo blikt hij terug op het afgelopen jaar, vertelt hij over de reden waarom hij naar Afrika is gegaan en is hij open over zijn keuze om een solo carrière te starten. Een voorproefje van deze documentaire vind je hier. Morgen verschijnt de gehele video op het YouTube-kanaal van zijn eigen label Un4gettable Music.

"Ik heb echt een onvergetelijke tijd gehad in Ghana. Dat het album vandaag op nummer 1 is gekomen is voor mij de ultieme bekroning op de bijzondere momenten die ik heb beleefd daar. Bedankt voor alle support!"
- Chivv

Crowdfunding voor Aburi Village in Ghana
In de documentaire is al een teaser te zien van de laatste videoclip van het album: 'Medicijn'. Deze videoclip, die maandag verschijnt, is opgenomen in het dorpje Aburi Village in Ghana, waar aan de dorpskoning toestemming is gevraagd om te filmen. Om de kids uit het dorp iets moois te bieden zal Chivv een crowdfunding actie starten om geld in te zamelen samen met collega artiesten, atleten en influencers uit Nederland.

Het album is grotendeels geproduceerd door Spanker, Monsif en SRNO en bevat samenwerkingen van onder meer Frenna, Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser en Latifah. Daarnaast telt het album 15 tracks, waaronder de hitsingles 'Jesus Piece' met Frenna en 'Mucho Dinero' met Sevn Alias en Chardy.