Partyflock
 
­ Nederland

Electronic Family viert laatste editie met 10-jarig jubileum

gepubliceerd door , op
Electronic Family
14 februari 2020
Op zaterdag 25 juli vindt de allerlaatste editie plaats van het festival 'Electronic Family' in Den Bosch. Na tien jaar stopt het festival op haar hoogtepunt. Dit wordt gevierd met een grootse jubileum-editie, waarbij de Trance familie nog een keer samenkomt. Dj's Allen Watts, Ben Gold, Cosmic Gate, Jorn van Deynhoven, Markus Schulz, Rank 1 en Ruben de Ronde zijn de eerste namen die vandaag zijn aangekondigd. Binnenkort worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd. Het belooft een dag te worden met alle hoogtepunten en memorabele momenten van de afgelopen jaren op een rij. Kaarten kunnen worden gekocht via de website.

Electronic Family begon ooit als een klein festival in het Amsterdamse Bos voor een handjevol voor Trance fans. Dit groeide uit tot het grootste outdoor Trance festival van Europa met een enorme community. Tienduizenden liefhebbers van over de hele wereld komen jaarlijks samen om te genieten van de allerbeste muziek en dj's. Zo stonden vele grote namen als Above & Beyond, Ferry Corsten, Gareth Emery, Aly & Fila, Andrew Bawer, Comic Cate en Armin van Buuren de afgelopen jaren op het programma.

Ook dit jaar zullen deze helden niet ontbreken. De eerste namen van de line-up zijn Allen Watts, Ben Gold, Cosmic Gate, Jorn van Deynhoven, Markus Schulz, Rank 1 en Ruben de Ronde. Dit is een kleine greep van wat de fans dit jaar mogen verwachten. De komende tijd worden er nog meer namen aan deze line-up toegevoegd.

Het festival heeft voor deze allerlaatste editie veel in petto. Directeur Allan Hardenberg van ALDA, de organisatie achter dit festival, legt uit: "Na tien jaar is het tijd voor andere concepten en evenementen. Dit jubileumjaar is een mooi moment om te stoppen en er een ongekende laatste editie van te maken. De trance familie kan rekenen op een legendarisch afscheid".

1 opmerking