Partyflock
 
­

"Classics Indoor Festival": 12 uur lang nostalgisch genieten van house.

gepubliceerd door , op
Heimwééé en Lexion presenteren op 1.02.2020 een 12 uur durend classic house event in The Box in Amsterdam. "Classics Indoor Festival" zal bezoekers terugbrengen naar het gouden decennium van de clubscene. Toen house nog "Mellow" heette, er nog geen sprake was van Beatport, en dj's enkel met vinyl draaiden.

Legendarische feesten in Lexion, Roxy, Chemistry, iT, Waakzaamheid, … tussen 1992 en 2002 drukten ze elk hun eigen stempel op wat house vandaag betekent. Velen onder ons kijken er nostalgisch naar terug, anderen hadden de unieke sfeer en sound van dat tijdperk maar al te graag meegemaakt. Heimwééé en Lexion brengen al die mensen samen op het "Classics Indoor Festival", om 12 uur lang de classic beats van authentieke dj's van weleer te (her)beleven.

De organisatie heeft alle pioniers en bekende dj's bij elkaar gekregen op wat het grootse Indoor Classics Festival van Nederland wordt:


Aangezien het event ook overdag plaatsvindt, kunnen bezoekers een unieke indoor- festival sfeer verwachten. De deuren van The Box gaan al om 14u00 open voor de 12u durende classics- marathon.

2 opmerkingen

Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Goede opstelling hoor! Loopt blijkbaar best, die overdag feestjes, zie je steeds meer.­
Ik vind dat ook een goede zaak.­ Dat nachtbraken kost me tegenwoordig een week herstel.­