Partyflock
 
­

Oud en Nieuw vieren op een unieke locatie

gepubliceerd door , op
Organisatoren de Borrel en Vrijmiboot hebben vijf unieke locaties uitgekozen voor bijzonder gezellige oud en nieuw feesten. Concertgebouw de Doelen, de Pier van Scheveningen, de Foodhall van Arnhem, EVE in Tilburg en de monumentale Koepelkerk van Amsterdam worden 31 december omgetoverd tot pop-up club met DJ's, food, bubbels, karaoke, oliebollen en de leukste mensen van de stad.

Nog geen plannen met oud & nieuw? Kies één van deze unieke locaties uit en ga knallend het nieuwe jaar van start. Met een minimum leeftijd van 21 jaar zijn dit dé volwassen NYE evenementen van het land! Tel af tot 2020 bij een van deze gezellige oud & nieuw feesten. De DJ's zullen alles van house & disco classics tot guilty pleasures, r&b, latin en hitjes draaien. De kaarten gaan hard en op een leukere manier kan je het jaar niet beginnen, wacht niet te lang en bestel ze nu via de-borrel.­nl

NYE in de Koepelkerk Amsterdam
De monumentale Koepelkerk in hartje Amsterdam opent haar deuren voor een bijzonder oud & nieuw feest waarbij alle zalen open zullen gaan. Na de uitverkochte editie vorig jaar gaat ook dit jaar weer een geweldige avond worden, de laatste kaarten worden momenteel verkocht dus wacht niet te lang.

NYE in de Foodhall Arnhem
De waanzinnig mooie Foodhall aan de Rijnkade zal worden omgetoverd tot pup-up club voor een geweldig oud & nieuw feest. Food, bubbels, DJ's, Karaoke en heel veel gezelligheid; feest mee in deze unieke locatie!

NYE In De Doelen Rotterdam
Voor het eerst in de geschiedenis gaan de deuren van deze legendarische locatie open voor een geweldig oud & nieuw feest. In het hartje van Rotterdam gaan meerdere zalen van Concertgebouw de Doelen open, DJ's, Karaoke, een oudejaarsconference, food tijdens dit gezellige oud & nieuw feest.

NYE op de Pier van Scheveningen
Een waanzinnige locatie op de Pier van Scheveningen, meerdere zalen, DJ's een geweldig uitzicht en direct in de buurt voor de nieuwjaarsduik de volgende morgen. Feest en dans het nieuwe jaar in op deze iconische locatie.

NYE bij EVE in Tilburg
In deze voormalige loods van de NS is het bijzondere EVE gevestigd. Industrieel en toch heel erg gezellig, deze unieke locatie in de Spoorzone van Tilburg staat 31 december garant voor een waanzinnig oud & nieuw feest! Van house & disco classics naar de lekkerste hitjes, r&b en guilty pleasures, stilstaan is geen optie. Op het grote buitenplein kan naar het vuurwerk gekeken worden.

1 opmerking

ThemcQ
Artiest Exodus
Nye lekker thuis met vrienden vieren is het allerbeste , nye partys vallen vaak tegen , te druk /geen sfeer