Partyflock
 

Vrijmiboot

afbeelding Vrijmiboot
concept
SiteSite vrijmiboot.xyz
E-mailinfo@vrijmiboot.xyz
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

De Vrijmiboot is 8 juni 2018 begonnen met een reeks spectaculaire vrijdagmiddagborrels op het water. Leuke muziek, heerlijke drankjes en hapjes op een geweldige boot met binnen en buitendekken en ruimte voor 600 feestvierders.
In de zomer van 2020 zal de Vrijmiboot wederom gaan varen! Met uitverkochte edities in 2019 in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle, Arnhem en Den Bosch belooft de zomer van 2020 gezelliger dan ooit te worden. Vaar mee met de gezelligste vrijmibo op het water.
Onze Dj's draaien de lekkerste hitjes van toen en nu; house en disco, classics, guilty pleasures, r&b, latin, hiphop en hitjes!
Vrijmiboot is onderdeel van Blowing Bubbles...
Nieuws
Organisatoren de Borrel en Vrijmiboot hebben vijf unieke locaties uitgekozen voor bijzonder gezellige oud en nieuw feesten. Concertgebouw de Doelen, de Pier van Scheveningen, de Foodhall van Arnhem, EVE in Tilburg en de monumentale Koepelkerk van Amsterdam worden 31 december omgetoverd tot pop-up club met DJ's, food, bubbels, karaoke, oliebollen en de leukste mensen van de stad. 1
Na een wervelende start afgelopen zomer gaat de Vrijmiboot ook dit jaar de wateren van Nederland weer voorzien van spectaculaire vrijdagmiddagborrels. De Vrijmiboot is een concept op een grote boot met plek voor 600 feestvierders, ideaal om samen met collega's en/of vrienden het weekend zomers van start te gaan. Behalve in thuisbasis Amsterdam vaart de Vrijmiboot deze zomer ook in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Den Bosch.
De eerste vrijdagmiddagborrel in het Centraal Station Amsterdam is een feit. Op vrijdag 1 maart geeft 'de Borrel' een bijzondere vrijdagmiddagborrel op deze geweldige locatie.

1 waardering

MULTIPLAY-ENTERTAINER
Alles is altijd goed en netjes geregeld! Top organisatie.­