Partyflock
 
­

Iedereen is VIP tijdens de 100ste editie van Pussy lounge

gepubliceerd door , op
flyer Pussy lounge
FeestPussy lounge #100 · The VIP edition
Datumzaterdag 5 oktober 2019
LocatieAhoy Site
Beeld je eens in. 100x funky Freestyle beats, 100x de meest sexy danseressen, 100x de allergrootste gekkigheid. Je zou bijna zeggen "we've done it all"! Maar niets is minder waar. Het legendarische concept is dan al 100x te zien geweest, maar geen enkele Pussy lounge editie was hetzelfde. En we zijn nog lang niet uitgespeeld. Op 5 oktober 2019 poppen we de flessen champagne en confetti als nooit tevoren, want we vieren de 100ste editie van het bloedhete Freestyle circus met de dikste show ooit! Want we weten allemaal: size does matter! Eén ding is zeker: Rotterdam Ahoy gaat op zijn kop!

De 100ste editie van Pussy lounge schreeuwt natuurlijk om de meest epische celebration aller tijden! Welkom in de grootste VIP-lounge ever, waar we gezamenlijk proosten op deze heugelijke gebeurtenis. Flessen champagne in overvloed, pyro en confetti all over the place. Iedereen ziet er op z'n Pussy-best uit, de drank vloeit rijkelijk terwijl de heetste Freestyle beats aller tijden door de speakers beuken. Speciaal voor deze jubileumeditie hebben we de grootste artiesten met een Pussy-legacy bij elkaar gebracht in de meest feestelijke back2backs. Met als klap op de vuurpijl een knallende show van Paul Elstak en Darkraver met The Best of Pussy lounge! Verwacht de artiesten die je gewend bent, maar dan op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Check it out!


Kan jij deze VIP-treatment aan? De danseressen oefenen alvast hun meest sexy dansjes, de champagne ligt al koud en de kilo's confetti zijn onderweg naar Rotterdam Ahoy. Kortom, wij kunnen niet wachten tot 5 oktober! Toegang tot deze exclusieve lounge wil jij absoluut niet mislopen. Zorg dat je daarom jouw tickets koopt op 26 juni vanaf 20.00 uur.

1 opmerking

Als iedereen VIP is, is niemand VIP ;)