Partyflock
 
­ Nederland

Martin Garrix neemt de studio van FC Walvisch over en lanceert STMPD recording studios

gepubliceerd door , op
Martin Garrix neemt de studio van FC Walvisch over en lanceert STMPD recording studios
19 april 2017
FC Walvisch is dé geluidsstudio in Amsterdam waar (inter)nationale artiesten en producers waaronder Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Script, David Guetta en ook Martin Garrix muziek hebben opgenomen en geproduceerd. De studio staat bekend vanwege de creatieve atmosfeer, high-end faciliteiten, uitmuntende service en professionele betrokkenheid van het team.

Na de lancering vorig jaar van zijn eigen label STMPD RCRDS is deze overname van de geluidsstudio voor Martin Garrix de volgende stap om zijn droom te realiseren; "een platform en dé plek in Amsterdam creëren waar schrijvers, muzikanten en producers uit de hele wereld samen kunnen komen om met elkaar te gekke muziek te maken in een inspirerende omgeving."

De studio, die wordt omgedoopt tot STMPD recording studios, krijgt de komende maanden een eigen nieuw gezicht. Tijdens en na deze transformatie blijven de studiofaciliteiten voor iedereen gewoon beschikbaar.

FC Walvisch is van oorsprong gespecialiseerd in creatief sounddesign en muziekproductie voor de creatieve industrie, zoals geluid en muziek voor commercials en speelfilms. Het team van FC Walvisch stapt mee over naar STMPD recording studios. Oprichter Marcel Walvisch stopt echter niet met FC Walvisch, hij zal de activiteiten op het gebied van sound design en muziekproductie voortzetten. Marcel: "Ik ben trots op mijn team dat zij mee gaan met Martin Garrix. Ik heb nog nooit ander werk gedaan dan sounddesign en muziekproductie. Dit is het leukste werk dat er is en daarom ga ik zeker door met FC Walvisch. Ik wens mijn team veel succes in de toekomst en zal zelf ook zeker nog langskomen!"