Partyflock

Sebastian Ingrosso sluit Emporium Fairytales af

Sebastian Ingrosso sluit Emporium Fairytales af

gepubliceerd door , op
De laatste naam die de line-up van Emporium Fairytales compleet maakt is niemand minder dan de Zweedse powerhouse Sebastian Ingrosso. Het lid van de legendarische Swedish House Mafia staat op zaterdag 27 mei exclusief op Emporium Fairytales en sluit de mainstage af.

De line-up tot nu toe was er al een om de vingers bij af te likken met nationale en internationale grootheden als Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Broederliefde, Sam Feldt, Radical Redemption, Angerfist en 180 andere dj's en artiesten. Ingrosso wordt daar nu dus aan toegevoegd.

Sebastian Ingrosso of in het kort 'Ingrosso', zoals zijn artiestennaam nu klinkt, is momenteel onderdeel van de succesvolle EDM-formatie Axwell /\ Ingrosso. Met Axwell én zijn andere Zweedse buddy Steve Angello vormde Ingrosso tot 2013 de mega succesvolle groep Swedish House Mafia. Hits als 'Leave the world behind', 'Don't you worry child' en 'One' topten de wereldwijde hitparades.

Dit jaar staat Sebastian Ingrosso exclusief voor Emporium solo achter de decks. Normaal gesproken doet hij samen met Axwell hun Axwell /\ Ingrosso act. Op zaterdag 27 mei draagt Ingrosso bij hoge uitzondering een exclusieve solo-set voor, die hij dit jaar nergens in Nederland doet.

10 Jaar
Een saillant detail is dat Sebastian Ingrosso al eerder op Emporium heeft gestaan. Althans dat was de bedoeling tien jaar geleden in 2007. Maar hij moest helaas de set samen met zijn maatje Steve Angello afzeggen vanwege de overmacht die ziekte met zich meebrengt. Deze editie, tien jaar ouder, wijzer en sterker, maakt hij dan toch zijn opwachting op Emporium met een speciale solo-afsluit-set.

Tickets voor Emporium Fairytales gaan harder dan ooit! Dus degenen die erbij willen zijn op 27 mei dienen haast te maken. Kaarten zijn online verkrijgbaar via Emporium.­nl of Matrixx.­nl en kosten €55,-. Kaarten zijn ook te koop bij elke Primera winkel in Nederland.