Partyflock
 
­ Nederland

Line-up release Superbash en UNITY

gepubliceerd door , op
SUPERBASH
30 augustus 2016
Superbash
Op zaterdag 5 november zal de megalocatie, Expo Twente in Enschede, weer volledig in het teken staan van keiharde hardstyle en een overweldigende massa mensen die de hele nacht compleet los gaat! Zet jezelf schrap voor een legendarische nacht en laat je horen voor niemand minder dan:



Bekijk de Superbash Aftermovie 2015:


Ticketprijzen:
Earlybird:€ 29,50 ex fee
Regular:€ 34,50 ex fee

www.superbash.nl

UNITY - Fck the system
Vorig jaar verenigden duizenden 'Hardcore Maniacs' zich tijdens de apocalyptische invasie in het kolossale Expo Twente in Enschede. Op 12 november worden de wapens in gereedheid gebracht voor een nieuw hoofdstuk in het niet stuiten en vastberaden concept: UNITY - Hardcore State of Mind. De absolute elite van de hardcore-scene zal line-up van de belangrijkste arena vormen en zich verzetten tegen het systeem.

De rebellen worden met een tweede area, de beruchte 'Death Row', ondersteund. Hier vindt je de gewelddadiger subgenres van hardcore.

'Let's unite and revolt against the established order with a hostile take over, the time has come, the future is UNITY - Fck The System.'



Bekijk de UNITY Aftermovie 2015:


Ticketprijzen:
Earlybird:€ 27,50 ex fee
Regular:€ 34,50 ex fee


www.hardcoreunity.nl

5 opmerkingen

Is deze feestorganisator nog niet overgenomen door Art of Dance?? Weer flink Most Wanted feestje daar in het oosten ;)
Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 28 juli 2016 om 16:00:
Is deze feestorganisator nog niet overgenomen door Art of Dance?


Heeft AoD het geld daar wel voor? Blijft voor mijn gevoel toch steken op B niveau met hun events..... op MOH na misschien....
Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 28 juli 2016 om 16:00:
Is deze feestorganisator nog niet overgenomen door Art of Dance?? Weer flink Most Wanted feestje daar in het oosten ;)


Uitspraak van Tja B) op donderdag 28 juli 2016 om 16:28:
▶Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 28 juli 2016 om 16:00:Is deze feestorganisator nog niet overgenomen door Art of Dance?
Heeft AoD het geld daar wel voor? Blijft voor mijn gevoel toch steken op B niveau met hun events..... op MOH na misschien....


AoD en AF werken al samen met Airforce. En daaruit zal ongetwijfeld verdere samenwerking ontstaan.

Maar de line ups van absolutely fresh zijn, vind ik, de laatste paar evenementen mager. Er wordt totaal niet geëxperimenteerd, en alleen op safe gespeeld. Kijkend naar superbash. Geen gearbox, spoontech of theracords artieste te vinden die elders wel gewoon plekken krijgen.

AF moet echt met de tijd, hype en populariteit mee gaan willen ze echt verbeteren want de huidige serie djs die er staan maken mij en nog velen met mij niet heel warm meer.

En dat is niet verwend Nederlands publiek, dat is gewoon trouw publiek dat niet ieder jaar hetzelfde wil. Gelukkig is er groot aanbod in Nederland en is er voor ieder wat wils.

Maar ik gun zo'n groeiende mooie organisatie als AF een positie als top organisator in de scène maar ze hebben de stijgende lijn die ze een aantal jaren hiervoor al in gang hebben gezet dit jaar niet echt doorgetrokken. Het stagneert als het ware.

Dit is tenminste hoe ik het beleef en zie, als ik ook producties en bezoekers aantallen van de feesten naast elkaar leg.

Eerst afwachten hoe Airforce zich ontpopt.
Maar: AoD programmeert al jaren dezelfde namen....en die komen er dan dus wel mee weg? Of zijn de samenwerkingen gewoon hun redding?