Partyflock
 
­ Nederland

10 jaar Strength of Unity · Een ode aan de ouwe stijl

gepubliceerd door , op
Ouwe Stijl is Botergeil
16 augustus 2016
FeestOuwe Stijl is Botergeil · 10 jaar Strength of Unity
Datumzaterdag 15 oktober 2016
LocatieRADION Site
Met nog zo'n anderhalve maand te gaan maakt de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity zich nu echt op voor de viering van haar 10-jarig bestaan op zaterdag 15 oktober in de RADION. Dit met een hele speciale editie van Ouwe stijl is botergeil, voorafgegaand door de gratis te bezoeken gabber markt/expo.

Ouwe Stijl is Botergeil, het paradepaardje van de Amsterdamse organisatie is niet zomaar een early hardcore feest. Het reguliere arsenaal aan grijsgedraaide plaatjes die je normaliter in de early zalen hoort komen niet voorbij. Ouwe Stijl is Botergeil richt zich juist op de rauwere, onbekende en vergeten tracks uit de jaren '90. Omdat Strength of Unity haar publiek van de afgelopen tien jaar erg dankbaar is voor het bezoeken van de evenementen, wordt extra groot uitgepakt qua line-up en dat voor slechts 15 euro entree!


Om 18:00 openen de deuren van het RADION café, waar afgetrapt wordt met een gratis en voor iedereen toegankelijke Gabbermarkt en expositie tot 00:00. Vinyl en limited edition merchandise van verschillende labels zullen hier verkocht worden. De RADION chefs staan paraat om je te voorzien van een goede maaltijd, want brandstof zal hard nodig zijn om de nacht door te komen. Om 22:00 kun je de club betreden voor Ouwe stijl is Botergeil, dat minimaal tot 08:00 door zal gaan. Strength of Unity hoopt al haar bezoekers van de afgelopen tien jaar, maar zeker ook nieuw publiek te zien op dit speciale evenement.

4 opmerkingen

ThemcQ
Artiest Exodus
vergeet nooit meer de edities in de p14 mooie tijden , dedicated publiek
Uitspraak van ThemcQ op zondag 4 september 2016 om 11:43:
vergeet nooit meer de edities in de p14 mooie tijden , dedicated publiek

+ LAX
Uitspraak van JSKI op zondag 4 september 2016 om 21:03:
▶Uitspraak van ThemcQ op zondag 4 september 2016 om 11:43:vergeet nooit meer de edities in de p14 mooie tijden , dedicated publiek
+ LAX

Ja dat was ook mooi lekker direct naast het station
Lekker halverwege met z'n allen naar buiten. Mooie tijden!