Partyflock
 
­ Nederland

Line-ups Bevrijdingsdag Enschede en Absolutely Kingsnight bekend

gepubliceerd door , op
Line-up Absolutely Kingsnight
Die oranje leeuw, die in ieder van ons schuilt, mag tijdens Absolutely Kingsnight weer brullen als vanouds! Inmiddels gaat Absolutely Kingsnight haar elfde editie in en is voor velen dan ook een vaste traditie met Koningsnacht! Vanuit heel Overijssel reist het oranje-legioen massaal af naar het Van Heekplein in Enschede om samen met méér dan 15.000 andere 'oranje leeuwen & leeuwinnen' deel uit te maken van één van de grootste oranje-spektakels van ons land! #VivaHollandia

➜ Toegang is gratis en voor alle leeftijden!
➜ Dinsdag 26 april van 19:00 uur tot 01:30 uur.
➜ Oproep: Kom in het oranje! oranjegekte

Line-up


Check hier de Aftermovie van 2015



Line-up Bevrijdingsdag Enschede
Onder het genot van een hapje, drankje en héérlijk deuntjes zullen we dit jaar weer onze vrijheid in stijl vieren! Vanwege de gigantische groei de afgelopen jaren van Bevrijdingsdag Enschede zal er naast de bekende Mainstage en de Ecletic stage een extra muzikale area worden toegevoegd aan het programma.

Ze verwelkomen namelijk hét classics concept van Oost-Nederland: Classic! We gaan met ze allen even terug naar die gouden tijd van R&B + Hip Hop en genieten van al het lekkers uit de 70's, 80's en 90's. Dus dansschoentjes mee en gaan!

Natuurlijk is Bevrijdingsdag een dag voor jong & oud en daarom mag een hele leuke toevoeging voor de allerjongste partygangertjes in ons midden niet ontbreken. In samenwerking met Yvette van weblog Vettt organiseren ze het megaspektakel Vettt Bengelfestijn. Kids tussen 0 en 8 jaar zullen hier met de leukste kinderactiviteiten tezamen met vele leeftijdsgenootjes de dag van hun leven hebben!

➜ Bevrijdingsdag valt dit jaar tegelijk met Hemelvaartsdag = dus voor velen wederom een vrije dag!
➜ Toegang is gratis en voor alle leeftijden!
➜ Donderdag 5 mei van 12:00 - 00:00 uur

Voor de vijfde keer zal Bevrijdingsdag Enschede plaatsvinden op het terrein van de Universiteit Twente! Deze locatie die zich in het verleden al vaker heeft bewezen als perfect terrein voor grootschalige evenementen heeft een echte festivaluitstraling door de aanwezigheid van gras, water en bos.

  • Classic Stage
    hip hop, r&b
  • Nederland hip hop
  • Nederland r&b, hip hop
  • · MC Nederland house, hip hop