Partyflock
 

Punish viert verjaardag in Club 1841 Sneek

gepubliceerd door , op
Wie de afgelopen jaren de hitlijsten in de gaten heeft gehouden is vast en zeker een track van DJ Punish tegengekomen. De DJ/Producer produceert al jaren en word gesupport door onder andere Diplo, Dj Snake, Hardwell, Tiësto, The Partysquad en Alvaro om er een paar te noemen! Ook heeft de Friese artiest een samenwerking met Tiësto uitgebracht en heeft hij een remix gemaakt voor de Amerikaanse rapper Lil Wayne. De afgelopen jaren geeft Punish ieder jaar een hele dikke Bday Bash met héél veel van je favoriete artiesten! Dit keer staat dit hoogtepunt gepland voor zondag 20 december. En Punish zou Punish niet zijn als hij geen festivalwaardige line-up zou regelen, 20 december in 1841 Sneek!

Internationale topacts en lokale helden in sneek
Mannen als The Partysquad, FeestDJRuud, The The Darkraver en Alvaro houden de derde zondag van december steevast vrij om de verjaardag van Punish te komen vieren. Ook zijn er een hoop nieuwe vrienden bijgekomen die allemaal hun ding komen doen op 20 december. Wat dacht je van Manuel Broekman & Geza Weisz of Jebroer en Taylor Walcott waar hij afgelopen samen de Totally Summer anthem mee maakte. Kortom; deze dj's bij elkaar op 1 feest ga je niet vaak meemaken! De party is verdeeld over 4 zalen en o.a. Bruut (het grootste Urban event van het Noorden) en Class-X & MMA - Music Made Addict (hardstyle) hosten een zaal.

Ieder jaar uitverkocht
Met zo'n line-up is het natuurlijk geen verrassing dat deze jaarlijkse conventie altijd binnen een mum van tijd is uitverkocht. Ook dit jaar gaat de verkoop weer als een trein en de tickets zijn al voor meer dan 50% de deur uit. Dat kan ook niet anders voor het luttele bedrag van €7,50 en deze heerlijke intieme locatie.

Bij zijn is meemaken!
Dat klinkt natuurlijk logisch. De eerste zondag van je kerstvakantie = feest. Kaarten zijn te verkrijgen via koop tickets en kosten slechts €7,50 excl. servicekosten.