Partyflock
 
­

Basscode brengt hardcore terug in Simplon

gepubliceerd door , op
Het heeft jaren geduurd maar Simplon heeft weer een eigen hardcore avond. En dan hardcore in de elektronische vorm zoals het in de jaren '90 werd uitgevonden.

Headliner Spitnoise vertegenwoordigt de huidige generatie up-tempo hardcore en het gaat sinds hij bij Footworxx zit hard met zijn carrière! Niet te missen voor de liefhebber. Demanufacturer staat voor de industrial hardcore-sound en mocht in Groningen al eens in Paradigm bij Convoi Exceptionnel en in Subsonic opdraven om zijn vernietigende kicks en snares in combi met harde basslijnen te presenteren.

Noize Syndrome, Pathogen en Different Aspects lieten in de stad ook al vele malen van zich horen en vertegenwoordigen eveneens de meer
break-geörienteerde hoek in de hardcore. Vreestyle, Gabber Syndrome, DJ sinaK-E, Balder en Noizebanger dekken de rest van het genre van early tot mainstream af en MC J-Nutz zal de energie vanaf het podium erin houden!

In het kort de aankondiging van de dj's:

Spitnoise:Hij timmert sinds zijn debuut in maart 2014 hard aan de weg, harder dan een gemiddelde wegwerker. En zijn beukende beats zullen op Basscode minstens net zo snel zijn!
Demanufacturer:Geinspireerd door namen als The Outside Agency, Mindustries en Ophidian, weet hij altijd een heelijke set neer te zetten. En dat zal op Basscode ook dan zeker het geval zijn!
Vreestyle:Hij draait al sinds de jaren 90 en heeft onder andere al meerdere malen in de Hemkade gestaan. En zal deze avond een knallende millenium hardcore draaien.
Gabber Syndrome:Dit early hardcore duo uit friesland is sinds een aantal jaar actief in de scene en zal op Basscode een heerlijke uptempo early set voor jullie gaan neerzetten!
sinaK-E:Zijn draaiarchief gaat terug tot medio de jaren 2000 en zal op Basscode net zoals hij dat altijd doet heerlijke hardcore door de boxen heen pompen.
Balder:Hij heeft vooral naam en faam gemaakt op zijn eigen feesten; Hey ik hier? te Kampen en staat bekend om zijn heerlijke sound. Die hij ook op Basscode ten gehore zal geven!
Noizebanger:is de alias van Different Aspects, namelijk Noizebanger! Hij zal deze avond onder deze alias een knallende millenium set neerzetten.
Pathogen:Door zijn energie achter de dj booth word je automatisch meegesleurd in zijn strakke perfomance en knallende sets.
Different Aspects:een upcoming talent is uit Hoogeveen, hij zal samen met Pathogen een knallende industrial set neerzetten.
Noize Syndrome:Hij weet van wanten met zijn industrial hardcore en zal ook zoals hij altijd doet strooien met industrial sounds op Basscode!
MC J-Nutz:Deze master of ceremony zal op Basscode jullie in een avond vol geweld flink opzwepen om jullie los te laten gaan!

Voorverkoop:€7,50
Deurverkoop:€10

Tickets verkrijgbaar via Ticketscript.

3 opmerkingen