Partyflock
 

Special Xtra Erotic

anoniem gepubliceerd op
Na het daverende succes van Xtra Erotic in het begin van dit jaar, heeft XL samen met Organza besloten om deze Zaterdag met een speciale Xtra Erotic te beginnen. 3 zalen zullen er aanwezig zijn om ons hartje nog harder te doen kloppen. Een spannend avondje waar een vleugje erotiek er vanaf zal vlammen. Voor deze avond zullen er extravagante, erotische dansers en entertainment aanwezig zijn, inclusief bunny’s die jullie de gehele avond zullen verwennen met opwindende verassingen. Uiteraard zoals je de vorige keer nog kan herinneren, zal het grote bed ook aanwezig zijn. Om het geheel helemaal af te maken, zal er voor deze avond nog een Xtra soft-erotische act zijn, die veelbelovend zal worden.

Onze dj’s in de Main zaal zullen jullie lichaam heerlijk doen opbranden, de mannen die dit moeten gaan doen zijn Spider, Mike S, The Freak, Randy Katana en DjRV. Room 2 zal deze avond, voor de vele liefhebbers, door de al eerdere club Organza gehost worden. In deze zaal zullen de Organza residents Richard, Melvin en DaViraz de zaal tot een waar Organza gevoel omtoveren en zal op het kleine balkon de bekende “speelzolder“ aanwezig zijn. En om deze speciale avond helemaal compleet te maken zal de Lovers-lounge in een erotisch jasje worden gestoken. Deze 3e zaal zal in een euforische sfeer gehost worden door Mark van Bekkum, Ferry Nice en Onne.

Het zal weer een avond worden waar extravagante erotainment en spectaculaire shows zich zullen afwisselen. Waar erotische decorstukken de zinnenprikkelende stemming zal doen oplaaien. Een heerlijk avondje wat je vanaf het begin tot het eind zeker niet mag missen. Voor deze avond zal er geen dresscode zijn, maar gekleed in sexy kleding zal waar beloond worden. So come like a sexy vamp…

Xtra Erotic Special
Zaterdag 3 april
Kingdom Marcanti
Jan van Galenstraat 6-10, Amsterdam
More info http://www.xtralarge.nl

20 opmerkingen

 


:respect:



laatste aanpassing
heb zij nie un broekie an :O
 
puuh
 
ik hou ook van geile ku
tjes
 
ben erbij...... :bounce:
 
whaaaaaaaaaahahahaha dit was een geintjuh
 


een 'donker hoekje' ergens daarzo....
:respect:
Oh na de foto's te zien ga ik zeker weer komen!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


ok... exotic.. tot zaad-dag dan maar... laat we het weer ff stromen..

:)

(k)
mmmmmmmmmhhhh! inderdaad erg lekker !! ben er ook weer !
PAS OP !

Ik ben er weer (met camera)
(6)
Werkzaam bij Partyflock
ik denk dat ik RV ff kom supporten, dus dan zie ik je dan wel :)
*tuut*tuut*.. ja hoor.. *grinnik*.. daar komt het zooitjuh weer aan :XTC: .. drie auto'zz.. ennuh.. :bounce: feestuh!! :kusje2: Uhuh, ff de lente vieren hoor!! :knuffel:
laatste aanpassing
Whahaahahah daar moet ik ook heen :)
 
Maar waar is die 3e zaal dan? :z Moeten we weer opzoek gaan ofzo :vaag: ...!!!
Ik heb er weer zin in!!!!!!!!!!