Partyflock
 
­ Nederland

Twee hele mooie 7th Heaven feesten komen eraan, ga jij ze ook meemaken?

gepubliceerd door , op
7th Heaven
12 augustus 2014
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 27 september 2014
LocatieRodenburg Site
Feest7th Heaven · 9 Year Anniversary
Datumzaterdag 25 oktober 2014
Wat een heerlijk feest was het weer op zaterdag 30 augustus! Hebben jullie de foto's en aftermovie al gezien? Kijk maar snel op de website of Facebook. 7th Heaven wil graag iedereen bedanken voor de geweldige avond, van dj's tot personeel en natuurlijk vooral jullie als bezoekers. Ondanks de vele festivals en het laatste weekend van de vakantie was de opkomst boven verwachting hoog. Op naar het volgende feest op 27 september en niet te vergeten het hoogtepunt van de komende maanden: het 9-jarig bestaan van 7th Heaven op 25 oktober!

September (tot 23:30) gratis voor dames, oktober (tot 23:30) gratis voor iedereen!
Zet die datum maar vast in je agenda, want dit negenjarige jubileum wil je niet missen. In niet minder dan 4 zalen zal het gevierd worden, en voor deze speciale editie biedt 7th Heaven als kadootje dat iedereen, dus dames en heren, op 25 oktober tot 23:30 uur gratis naar binnen kunnen. Reden genoeg om al je vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor 25 oktober!Maar voor het zover is gaat 7th Heaven jullie eerst op 27 september onthalen op een lekkere Saturdaynight Edition van 7th Heaven. In twee royale zalen staat wederom een keur aan DJ's voor jullie klaar om een stampend feest neer te zetten. In september geldt als altijd: dames tot 23:30 uur gratis entree!

Main area
MEM
Ed Mission
Ko-c
Miss Amy
Lesley Styles
Andrea Bliss
Iwan
Sjaak Koning
Mc J
Mc UB

Lounge Area
Buddy Suwijn
Johan D


Een mooie impressie van 30 augustus, gemaakt door Johan D!

Bij 7th Heaven word je verwend!
Natuurlijk kun je ook op 27 september weer genieten van alle extra's: gratis vers gesneden fruit, lekker verkoelende ijsjes in het heetst van de nacht, aanlokkelijke danseressen en voor de dames geldt natuurlijk dat zij tot 23:30 uur gratis naar binnen kunnen! Op en top puur 7th Heaven, zoals je gewend bent en waarvoor iedereen elke maand weer een avondje vrij maakt.

In twee dikke zalen, de main area van Club Rodenburg en de lounge area, kun je zaterdag lekker dwalen, dansen, elkaar ontmoeten en gewoon lekker tot het eind om 6:00 uur blijven genieten. In oktober doet 7th Heaven daar dus nog een dikke schep bovenop, want dan zal het feest zelfs in 4 zalen plaatsvinden! Beide grote hoofdzalen van Rodenburg, de Koepelzaal en de lounge zullen dan geopend zijn voor een feest waar je nog lang van kan nagenieten: het 9-jarig bestaan van 7th Heaven, zaterdag 25 oktober!

1 opmerking

Remco
Artiest Remco
Word zeker weer gezellig!!!