Partyflock
 
­ Nederland

Heb je ook zoveel zin in een zomerse supereditie van 7th Heaven op 26 juli?

gepubliceerd door , op
7th Heaven
18 juni 2014
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 26 juli 2014
LocatieRodenburg Site
De zomer is volop begonnen en iedereen heeft alle tijd van de wereld om heerlijk te genieten! Bijvoorbeeld van een heerlijk zomerse SaturdayNight Edition van 7th Heaven. Op zaterdag 26 juli staat het team van 7th Heaven weer klaar om jullie een geweldig lekkere nacht te bezorgen. Natuurlijk in echte 7th Heaven stijl, met heerlijke vers fruit, lekker verkoelende ijsjes en uiteraard een selectie van de beste 7th Heaven resident Dj's en bekendheden. Maar het wordt pas echt feest met jullie erbij, de trouwe 7th Heaven bezoekers.

De eerste zomerse editie van 7th Heaven was weer een heerlijk feest waar iedereen nog van aan het nagenieten is. De sfeer was super en de sterren werden bijna letterlijk van de hemel gedraaid. Nu de zomer echt vol is losgebarsten blijft 7th Heaven haar bezoekers op heerlijke zomernachten trakteren en zaterdag 26 juli staat de hele crew weer voor jullie klaar om een superfeest neer te zetten. Natuurlijk met een top-line-up zoals je verderop kunt zien. Momenteel zijn er onderhandelingen om voor een vers uitgebrachte track een videoclip te komen opnemen bij deze 7th Heaven, dus zorg dat je er op je allerbest uitziet! Voor welke track van welke artiest laten ze nog even in het midden, maar zodra het nieuws naar buiten komt laten ze het weten via 7th Heaven op Facebook!


Zo gezellig was het afgelopen keer op 28 juni!

Was jij er ook bij de afgelopen editie van zaterdag 28 juni? De foto's staan inmiddels al online. Sta jij er ook tussen? Kijk maar snel op 7thheaven.nl onder het menu 'Foto's'!

Zomerse sferen op 7th Heaven
De tweede zomer editie op 26 juli word je onthaalt op een top zomerse line-up die er garant voor staat dat je de hele nacht door in feeststemming blijft. Van 22:00 uur tot 06:00 uur in de ochtend kan je maar liefst 8 uur lang feesten en genieten in Club Rodenburg in Beesd. Heb je er al zin in? Nog een paar dagen en dan barst het spektakel weer los. Zorg dat dit feest in je agenda staat op zaterdag 26 juli, zodat je het niet vergeet. Benieuwd welke dj's we deze keer voor jullie klaar hebben staan?


Bekijk deze aftermovie voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

7th Heaven – Line-up 26 juli
Spider
Frenckel
Lesley Styles
Maximo
Andrea Bliss
Ssential
Des Santos
Sjaak Koning
Mc UB
Mc J

Lounge Area
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!
Zoals altijd blijft 7th Heaven weer als vanouds gratis voor alle dames tot 23:30 uur. Vanwege de grote toeloop raadt 7th Heaven iedereen ook aan om je kaartje alvast in de voorverkoop te halen voor maar 10 euro. Het scheelt je toch maar liefst 7,50 met de deurprijs en dat is mooi meegenomen. Een kaartje haal je het snelst door bij www.7thheaven.nl op 'Tickets' te klikken!

Je ziet het, dat wordt weer volop genieten! Natuurlijk zijn ook alle extra's die je van 7t Heaven gewend bent aanwezig. Een geweldige licht- en lasershow en de leuke en mooie danseressen maken de show helemaal af. Tijdens de avond word je weer compleet verwend door de crew van 7th Heaven met lekkere ijsjes en verse fruitsalade en een lekker welkomstdrankje. Je voelt je echt als een koning/koningin, want bij 7th Heaven in iedereen namelijk VIP!

De crew van 7th Heaven heeft er al vreselijk veel zin in om voor jullie weer een geweldige nacht neer te zetten op 26 juli. Ben jij er ook weer bij? Nodig dan ook al je vrienden uit om samen een onvergetelijke zomerse editie van 7th Heaven te beleven.

Blijf op de hoogte van 7th Heaven op je smartphone!
Hebben jullie hem al gezien? 7th Heaven heeft nu ook een eigen App, beschikbaar voor Android, iPhone, Blackberry en Windows Mobile! Zoek op '7th Heaven' in je favoriete App-store om hem nu te installeren en altijd direct op de hoogte te blijven van de nieuwtjes rond de 7th Heaven feesten!

1 opmerking

 
nee