Partyflock

Line up voor Dour Festival voor 75% rond · Tevens keert de Douravaan terug

 

Line up voor Dour Festival voor 75% rond · Tevens keert de Douravaan terug

anoniem gepubliceerd op
Tussen 17 en 20 juli wordt het pittoreske plaatsje Dour weer voor enkele dagen en nachten omgetoverd tot een brute samenscholing van muziek en festivalliefhebbers. Dour Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Europa en staat bekend om haar zeer gevarieerde en eigenzinnige line-up, goedkope ticketprijzen en een alom geprezen sfeer. Op dit moment is driekwart van het programma bekend en voor eind mei worden de laatste namen toegevoegd aan de line-up. Ook goed nieuws; dit jaar organiseert Dour Festival wederom een volledig georganiseerde busreis vanuit Nederland.

Programma krijgt vorm
Dit jaar hebben acts als Paul Kalkbrenner, Boys Noize, Mr. Oizo, Baauer, Darkside, Noisia, Huson Mowake, Chris Liebing, Julio Bashmore, The The Gaslamp Killer, Blawan, Daniel Avery, Len Faki, N'to en Gui Boratto al bevestigd dat ze acte de Présence geven op het Dour Festival. Naast bovengenoemde elektronische muziek acts springen live acts als Nas, Kaiser Chiefs, Little Dragon, Jagmar Mwa en Chet Faker in het oog. Het Amsterdamse dub-collectief King Siloh Soundsystem heeft ook reeds bevestigd dat ze op een van de vier festivaldagen de dubcorner omtoveren tot het walhalla voor dubliefhebbers.

Met de bus retour naar Dour
Na het succes van vorig jaar organiseert Dour Festival wederom de Douravaan. De Douravaan is een georganiseerde busreis vanuit Nederland naar één van de grootste festivals van Europa. De Douravaan rijdt vanuit 11 verschillende steden vanuit Nederland en je wordt rechtstreeks voor de deur afgezet. Net als vorig jaar wordt er voor alle Douravaners een aparte Douravaan-camping gereserveerd. Dit campingterrein ligt pal naast het festivalterrein en is exclusief voor deelnemers van de Douravaan. De Douravaan kost slechts € 44,50 voor een retour naar Dour (met uitzondering van het verre Groningen). Meer info is te vinden via Facebook

Tickets voor Dour kosten dit jaar maar 127 euro voor 4 festivaldagen. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt. De early bird tickets zijn al een tijdje uitverkocht en de kaartverkoop gaat harder dan voorgaande jaren. Meer info en de volledige line-up, neem dan een kijkje op Dour Festival.­be.

Tickets zijn te verkrijgen via Paylogic.