Partyflock
 
­ Nederland

Solid Soundz Events goes Italian Style

gepubliceerd door , op
Aszeszment vs H4RD.COR3
17 februari 2014
Solid Soundz Events haalt het ultieme Italiaanse gevoel van harde dance muziek naar Nederland!!
Solid Soundz Events is erin geslaagd om 3 Italiaanse helden naar Nederland te halen om het ultieme Italian hardstyle en hardcore gevoel naar het beste dance publiek van de wereld over te brengen! Deze 3 helden komen speciaal over vliegen vanuit Italië om hun kunsten te tonen in de muziektempel van Hengelo!

Activator
Manuele Tessarolla aká Dj Activator is een van de meest actieve producers in de electronische muziek wereld. Hij is er zelfs in geslaagd om een track te maken speciaal voor en door zijn 1-jarige dochter. Deze track is genaamd 'Greta is Great'.

The R3belz
Leonardo aká The R3belz is een Italiaanse dj/producer geboren in Rome. Sinds 2005 werkt hij aan meerdere projecten op verschillenden labels. Na meerdere optredens op de grote hardstyle evenementen wereldwijd, is hij ook een van de meest belovende acts geworden in de scene! Deze act mag je dus op 5 april zeker niet missen!

Phuture Noize
Antoine en Marco hebben elkaar leren kennen op het verjaardagsfeest van Antoine's broer. Hier werd hun grote passie duidelijk: Muziek! Na een aantal gesprekken hebben zij besloten een hardstyle duo te vormen genaamd Phuture Noize. 2 Jaar later kwam hun eerste solo track uit genaamd 'Sleep'. Na overspoeld te zijn door positieve reacties waren ze extreem gemotiveerd om meer solo tracks te maken. Hierna volgde dus ook snel 'Noize' en 'Coma'. Dit beloofd dus een grandioze set te worden die je zeker niet mag missen!

Noize Suppressor
Deze Italiaanse held heeft bij de meeste bezoekers zeker geen uitleg nodig! Toch kan Solid Soundz Events niet achterwege laten dat deze man altijd gegarandeerd staat voor een heel sterk potje beukwerk en een fantastische show! Solid Soundz Events is dan ook heel trots dat hun deze man weer mogen verwelkomen!

B.A.S.H.
Ross Macgill aká B.A.S.H. is op afgelopen events vaste prik/vriend van de show geworden! Deze man komt elk event met korte broek, een hoop vrienden en veel plezier met het vliegtuig deze kant op! Hij zorgt altijd weer voor een spectaculaire show en gaat net zo hard los als het feest publiek in de zaal!

Aszeszment All Stars
Deze act zal op 5 april voor het eerst vertoond worden. De dj's in deze act zal tot op de avond van het event een verrassing blijven. De artiesten worden speciaal door Solid Soundz Events samengesteld en gaan zowel winnaars van een van de dj contesten, als zowel grote helden uit het vak bevatten! Zorg er dus zeker voor dat je deze act niet mist! Want Solid Soundz Events belooft dat de aftrap hiervan groots gaat worden!

Line-up

Prijzen
Earlybird: €10,-
Voorverkoop: € 15,-
Deurverkoop: €20,-

Tickets
Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Podcasts




Aftermovie

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 86323, 20880}
Ziet er goed uit heren!! :bounce: