Partyflock
 

Grand Opening Beachclub Fuel present Strictly RAM

gepubliceerd door , op
Zondag 20 april (Pasen) start Beachclub Fuel het zomerseizoen 2014 met een geweldige 'One-man Show' van RAM. De Amsterdamse trance pionier vliegt momenteel de hele wereld over en doet in de grote steden alle toonaangevende clubs aan. Het succes van de Nederlandse artiest is, hoe dubbel ook, onlosmakelijk verbonden met het succes van zijn laatste grote hit 'RAMelia'. De plaat die hij maakte ter nagedachtenis aan zijn, in oktober vorig jaar overleden, vrouw Amelia. Door de geweldige steun voor hem, het nummer 'RAMelia' en de blijken van medeleven uit de hele wereld heeft RAM besloten iets terug te doen voor zijn fans in de vorm van een gratis solo-optreden, 'Strictly RAM'.

Dit is voor Beachclub Fuel natuurlijk een fantastische opening van het zomerseizoen 2014. Met zijn wervelende show zal RAM zijn fans meenemen op zijn muzikale reis van de afgelopen 20 jaar. De fans van het eerste uur, de fans uit de tijd van Bas & Ram en de fans van nu zullen op hun wenken bediend worden en getuige zijn van de muzikale ontwikkeling van RAM. Energetisch, melodieus en full of power dat is de stijl van RAM! Er zullen veel momenten van herkenning zijn door o.a. een speciaal uur met tracks uit zijn immens populaire RAM-series, zoals RAMsterdam, RAMazing, RAMplify, RAMelia etc. Daarnaast zal RAM zeker ook zijn nieuwe tracks aan zijn fans presenteren. Verder staat 2 uur lang trance classics op het menu, wat ook voor het nodige vuurwerk zal gaan zorgen met het altijd zeer enthousiaste publiek. De mix van stijlen, gedragen door RAM's kenmerkende sound zullen van begin tot eind voor een zeer afwisselende en boeiende show zorgen met als klap op de vuurpijl het laatste uur hardtrance classics.

RAM
RAM: "Ik ben zo dankbaar voor alle steun, liefde en warmte die ik heb mogen ontvangen na het verlies van Amelia, de meest bijzondere en unieke persoon in mijn leven. Het was en is nog steeds een zeer moeilijke tijd, maar dankzij jullie allemaal wordt het wel dragelijker. Als dank hoop ik jullie met dit gratis evenement iets moois terug te kunnen geven. Dit feest wordt een uniek samenzijn met passie en liefde voor muziek en elkaar en natuurlijk ook in dierbaar herinnering aan mijn 'Angel Eyes' Amelia #ForEverLove"

Beachclub Fuel
Beachclub Fuel heeft afgelopen twee jaar laten zien één van de populairste strandtenten te zijn. Naar gelang het weer kon de crew van Fuel veelal rekenen op drukbezochte evenementen. Ook dit jaar gaat de organisatie van de Beachclub uit Bloemendaal de uitdaging weer graag aan en staat de agenda alweer gevuld met grootse evenementen. The Grand Opening met Strictly RAM is in ieder geval een spetterend begin van een hopelijk geweldig seizoen.

Tickets
Ondanks dat de entree gratis is kun je jezelf wel verzekeren van een toegangsbewijs. Vol is helaas echt vol, omdat er een beperkt aantal guarantee-tickets beschikbaar zijn. Dus wees er vlug bij, dan word je niet teleurgesteld. De guarantee-tickets kun je hier halen. Bij inlevering van dit ticket krijg je bij de entree 4 drankmuntjes ter waarde van je ticket retour.

3 opmerkingen

Potverdomme mooi gebaar. Grotesque was een mooi moment in mijn leven.
Dit gaat epic worden! <3
Hoop zo dat ik er bij kan zijn!