Partyflock
 
­ Nederland

Plug & Play to the rescue

gepubliceerd door , op
Plug & Play
25 februari 2014
FeestPlug & Play · Superheroes
Datumzaterdag 19 april 2014
WinactiePlug & Play actiegesloten
LocatiePas Site
Het loopt uit de hand in freestyle city. De meest stoute figuren lopen rond in de Pas in Heesch, dus het is tijd voor de Plug & Play superhelden om in actie te komen! Op 19 april zal de Pas in Heesch weer gevuld worden met house, trap, jump, early, hardcore en alles wat ertussen zit.

Is it a bird? Is it a plane? No, it's Paul Elstak. Deze old skool superheld gaat alweer tientallen jaren mee en weet als geen ander hoe hij een zaal compleet op z'n kop moet zetten. Next up: Bass-D, don't make him angry! Deze Hulk zal De Pas op zaterdag 19 april op zijn grondvesten doen schudden! Lowriderz vormen een duo zoals Batman & Robin, deze Belgische superhelden draaien de zaal compleet plat! Pat B, J-Shock en Re-Noize maken de superhelden line-up compleet, samen met bad guys MC Ruffian & MC Apster zullen zij het publiek op 19 april redden van de ondergang!

De Plug & Play superhelden line-up:
Paul Elstak
Pat B
Bass-D
Lowriderz
J-Shock
Re-Noize
MC Ruffian
MC Apster

Tickets
De kaartverkoop is gestart met een Early Flirt actie. Binnen een dag waren deze tickets uitverkocht. Reguliere tickets kosten €19 en zijn vanaf nu te koop op www.invictusevents.nl of via koop tickets.

Aftermovie