Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle vs freestyle tijdens Class-X

gepubliceerd door , op
Class-X
28 januari 2014
FeestClass-X · Hardstyle vs Freestyle
Datumvrijdag 21 maart 2014
LocatieSwetser Site
Op dinsdag 21 maart 1984, werd er voor het eerst mond en klauwzeer geconstateerd in Nederland, in '87 verruilde Ruud Gullit PSV voor AC Milan voor een bedrag van 17 miljoen gulden, vrijdag 21 maart 2014 gaat in de boeken als de dag dat het circus genaamd Class-X 'The Freestyle Community' het nachtleven in Heerenveen onderhanden nam.

In de Swetser wordt er deze avond een serieus feest neergezet, Class-X! De bedenkers van het concept weten een heel duidelijk beeld te scheppen waardoor er een speciaal gevoel ontstaat. Zodra je als bezoeker binnen bent, zit je in een achtbaan, standje vol gas! Geen idee hebben wat de avond gaat brengen qua muziek, maar alleen de vetste platen die elke periode gekend hebben en één ding gemeen hebben: een dikke 'kick' onder de kont en die altijd terugkerende feestmomenten waarop het onmogelijk is om stil te staan. Met een flinke dosis sexyness, class en style, bijgestaan door de vetste acts en nog vetter geluid brengt de organisatie Class-X al weer voor de derde keer tot leven.

De avond zal in het teken staan van 'hardstyle meets freestyle'. Class-X heeft voor deze editie dan ook twee iconen weten te strikken die beide in hun vakgebied alles al hebben bereikt: niemand minder dan The Darkraver komt voor de tweede keer Class-X versterken met zijn freestyle sound. Hij is eigenlijk onmisbaar op Class-X. Zoals een ieder ongetwijfeld wel weet heeft Steve het feest aan zijn kont hangen. Waar Steve komt is het feest!

Hardstyle-frontman van het eerste uur, Pavo, komt laten zien waarom hij al zo lang meedraait in de top van de hardstyle-scene. Deze man begon met draaien in 1992, sindsdien heeft hij op alle topfeesten laten zien wat ie in huis heeft. Defqon1, In Qontrol, Mysteryland, Masters of Hardcore en Thunderdome...eigenlijk teveel om op te noemen, waren vaak het podium voor deze topper. Class-X is dan ook zeer verheugd om deze twee helden te verwelkomen op Class-X.

Line-up voor deze avond:

The The Darkraver
Pavo
Justino
Dutch Movement
Da Pauli
Actmaticz
HenQ & Nico
Hosted by MC Den=