Partyflock
 

Bar-Dancing De Swetser

op de kaart
afbeelding Swetser
AdresVleesmarkt 7
8441 EW
Heerenveen
Nederland
SiteSite heerenveen.deswetser.nl
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Boek een overnachting in of in de buurt van Swetser via Booking.com.

Uitgaansagenda Swetser

Laatste feest was op vrijdag 8 november 2019: La Boum
Statistieken
60·feesten
geen·in de toekomst
60·in het verleden
3·nieuwsberichten
9·video's
196·bezoekers · herkomst
103·unieke bezoekers
59Partyflockfans
9.4 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (34 stemmen)
Nieuws
Op dinsdag 21 maart 1984, werd er voor het eerst mond en klauwzeer geconstateerd in Nederland, in '87 verruilde Ruud Gullit PSV voor AC Milan voor een bedrag van 17 miljoen gulden, vrijdag 21 maart 2014 gaat in de boeken als de dag dat het circus genaamd Class-X 'The Freestyle Community' het nachtleven in Heerenveen onderhanden nam.
Komend weekend is het dubbel feest! Beachrockers is dit weekend op vrijdag te gast in Swetser in Heerenveen en zondag in Dockside in Lemmer. Het succesvolle zonovergoten Beachrockers Festival keert dit jaar weer terug op een van de mooiste plekjes in Friesland: Ulesprong in Sint Nicolaasga. Tijdens de derde editie zal het festival nog groter en spectaculairder uitpakken als voorgaande edities.
De eerste lente-zonnestralen van het jaar zijn er weer, de lente is begonnen! Meteen begint het te kriebelen bij de organisatie van Beachrockers Festival! Op zaterdag 9 Juli zal de Ulesprong aan het Tjeukemeer in Sint Nicolaasga dienen als locatie voor de derde en meest spectaculaire editie van Beachrockers Festival tot nu toe! Speciaal voor de trouwe fans van Beachrockers Festival is de vroege-vogel actie van start gegaan. Bezoekers kunnen nu tegen een gereduceerd tarief hun vroege vogel kaartjes bestellen op de website van het festival. 11