Partyflock
 

Latin Lovers terug in de Matrixx met XXL-editie

gepubliceerd door , op
Latin Lovers XXL
29 januari 2014
Op zaterdag 22 maart gaat het meest vrouwvriendelijke concept weer eens groots uit uitpakken met een XXL editie en in welke locatie kan dat het beste? Juist, in de Matrixx in Nijmegen! Al eerder deed Latin Lovers daar met veel succes een unieke grote editie en deze datum wordt alles weer uit de kast getrokken met oa La Fuente, Gregor Salto, ROOG, Chris Rox & Jasper Clash, Brian Loui John, Timothy Fall en MC Haits!

De gehele Matrixx zal compleet worden aangepakt en zal omgetoverd worden tot een jungle vol tropische atmosferen, zomerse decoraties en dat resulteert in een hete maar vooral kolkende dansvloer! Ook zullen de palmbomen letterlijk uit de grond omhoog schieten, zul je verstelt staan van een avond vol hoog niveau entertainment en natuurlijk oogverblindende special effects.

De line-up is er een om je vingers bij af te likken en stilstaan is dan ook geen optie. Zo komt de altijd vrolijke La Fuente met een speciale Latin Lovers de Matrixx volledig op zijn kop zetten, laat Gregor Salto alles dames schudden op zijn trommelbeats en tilt ROOG het muzikale niveau naar een hoger level. Verder op de line-up staan de vaste residents Chris Rox en Jasper Clash die op iedere Latin Lovers in Nederland draaien en wordt de programmering compleet gemaakt met helden uit de regio Brian Loui John en Timothy Fall. De avond zal gehost worden door MC Haits.

speciaal voor de dames: Ladytickets!
 Omdat altijd 70% van de bezoekers op Latin Lovers uit vrouwen bestaat doen ze graag iets terug: Ladytickets! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via [presale element=party id=263847 type=ticketscript] en kosten 20 euro per stuk. Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook te bestellen via [presale element=party id=263847 type=ticketscript], www.matrixx.nl of te koop bij elke Primera-winkel in Nederland.