Partyflock
 
­ Nederland

Basic Movements · The Freestyle Xperience

gepubliceerd door , op
Basic Movements
28 januari 2014
FeestBasic Movements · The Freestyle Xperience
Datumvrijdag 2 mei 2014
LocatieMECC Maastricht Site
Al ruim twintig jaar is Underground House Movement een begrip in de hardere stijlen in zowel Nederland, België als Duitsland. Op vrijdag 2 mei tijdens de start van een lang weekend en het einde van de meivakantie 2014 zal UHM het concept Basic Movements in een nieuw verfrissend jasje presenteren. Een Freestyle Xperience zoals nog niet eerder vertoond in de grens regio! Van house tot oldschool en van happy hardcore tot hardstyle.

Na de meer dan geslaagde introductie van het hardstyle evenement Madnezz in maart 2013, zal dit jaar Madnezz door externe omstandigheden helaas een jaartje moeten overslaan. Nu is de weg vrij om een ander UHM concept uit de kast te halen waarmee de freestyle-liefhebbers van de hardere stijlen op hun wenken bediend worden. Een topproductie en freestyle line-up met als toetje to entertainment zullen deze avond naar een hoog level tillen.

Het Mecc in Maastricht is gekozen voor de première van dit concept, waarbij duizenden Freestyle liefhebbers helemaal los kunnen gaan op de beats van:Duo tickets
Ter introductie van dit evenement is er wel een hele speciale Freestyle actie bedacht. Met een duoticket kun je met 2 personen een avondje uit je dak gaan. Deze duo tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts € 35,- ex fee! Ben je 18 jaar of ouder? Zorg dat je erbij bent en verzeker jezelf en je vriend of vriendin, broer of zus van een toegangsbewijs! Er zijn ook losse tickets verkrijgbaar maar met een duoticket kan je voor slechts € 17,50 per persoon helemaal uit je dak gaan!

VIP
Wil je echt van alle gemakken worden voorzien? Koop dan een VIP ticket waarmee je op het luxe VIP deck maximaal kan genieten en onbeperkt drank en food kan nuttigen. Deze tickets kosten slechts € 95,- ex fee. Maar zijn zeer beperkt beschikbaar!

Voor de laatste informatie, nieuwtjes en mixen volg de facebook pagina, kijk op www.u-h-m.com of www.basicmovements.nl

5 opmerkingen

Wat een prijsje voor deze line-up in deze locatie :kwijl:

Jammer van Madnezz!! Maar dit is een mooie vervanger voor dit jaar (y)
woop woop :D
Yes eindelijk weer wat te doen in de mecc!
Mooie line-up!