Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie Hardpoint 15 februari in Brunssum

gepubliceerd door , op
Hardpoint
3 november 2013
Nog maar anderhalve maand te gaan en dan is het tijd voor de tweede editie van Hardpoint. Ditmaal zal Brunssum als crisisgebied beschouwd moeten worden. Harde kicks en dikke sounds creëren deze avond een totale chaos in Brunssum. Meer dan twintig artiesten zorgen ervoor dat er de gehele avond enorme explosies te horen zijn in en rondom Brunssum. Inwoners van gemeente Brunssum dienen zich te meldden bij Club Zathura.

In de mainstage zullen er een aantal helden van Limburg hun skills achter de draaitafels laten zien. Amada heeft zich al bewezen bij de eerste editie van Hardpoint. Wederom zal ze zich weer bewijzen tegenover de bezoekers in haar eigen provincie! Mr. Sinister is ook van de partij bekend van ander andere Rotterdam records en van Underground House Movement. X-treme zal ook zijn kunsten vertonen in zijn eigen omgeving, bekend van Fucking Bastards. Ook deelt de organisatie mee dat ze blij zijn dat s'Aphira haar kunsten komt vertonen op dit event. Verder zullen er nog een tiental artiesten laten zien hoe zij draaien.





Ook is er deze avond een dj contest! Van hardstyle tot aan raw en van raw tot aan dikke industriële kicks. De winnaar zal vaker op het concept Hardpoint staan!



Dankzij Gabberwear kan de organisatie een aantal presentjes weggeven aan de bezoekers met het vorige event waren er waaiers en leuke kortingen!

Kan jij niet wachten? Koop je kaarten via het event via koop tickets of bij één van de filialen van Free record shop.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 60617, 68482}
Lekker millennium setje knallen!
ik heb er ook zin in party hardy en samen mcen met me maat MC Visionary :)
Klinkt goed. Wordt een goed feestje.

Zathura is een super mooie locatie!