Partyflock
 
­ Nederland

David Guetta ADE special 2013

gepubliceerd door , op
David Guetta
11 september 2013
Ondanks dat er al vele grote internationale namen zijn bevestigd voor de achttiende editie van het Amsterdam Dance Event, dat van woensdag 16 oktober 2013 tot en met zondag 20 oktober 2013 zal plaatsvinden, is bevestiging van de komst van wereldster David Guetta toch een vuurrode kers op een prachtige geel-zwarte taart!

Op vrijdag 18 oktober zal ?The Sand? in Amsterdam opnieuw het decor vormen voor een fantastische muzikale en visuele show. David Guetta zal dan namelijk, net als tijdens de voorgaande 2 edities, zorgen dat jij jezelf waant in een droomwereld, gevuld met wereldsterren en spetterende performances.

De grote vraag is natuurlijk welke superster er dit jaar als surprise zal verschijnen. In 2011 zorgde Paris Hilton voor spektakel en in 2012 deed Akon & IDRISS ELBA hier een flinke schep bovenop. Zal dit jaar Rihanna de bühne betreden of wellicht Usher? Deze vraag zal worden beantwoord op de avond zelf en daarom bevestigen wij hierbij in ieder geval alvast de namen die gegarandeerd zeker optreden.
Chuckie, de headhoncho van Dirty Dutch, zorgde er de afgelopen zomer voor dat de maandagavond in de Pacha Barcelona Ibiza, gedurende flink wat weken, werd omgetoverd tot een house walhalla met een kolkende dirty party atmosfeer. En tijdens deze avond komt Chuckie dat niet dunnetjes, maar keihard overdoen!

Booyah! Bij velen van jullie zal er nu ongetwijfeld direct een lichtje gaan branden. Want naast Guetta en Chuckie zullen de Nederlandse heren van Showtek zorgen voor een niet te evenaren act en show. Met hun energieke, opzwepende producties stomen zij het laatste jaar op als een Fyra zonder mankementen en kan je er zonder twijfel vanuit gaan dat zij hun good vibes op een ongekende wijze aan jullie zullen presenteren.
David Guetta zorgde de afgelopen zomer voor de meest succesvolle (en dus druktste) avonden in de Pacha Barcelona Ibiza en bij het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel liet hij de maandagen in de maanden juli en augustus letterlijk exploderen. Een ongeëvenaarde show die op vrijdag 18 oktober 2013 zal zorgen voor één van de echte hoogtepunten van het ADE 2013.

Het moge duidelijk zijn: Dit wil je opnieuw niet missen, dit kan je gewoonweg niet missen, dit moet je opnieuw meemaken! De kaartverkoop start op vrijdag 13 september 2013. Zorg dus dat je heel tijdig je kaarten haalt, want dit event zal zonder enige twijfel van tevoren uitverkocht zijn!

8 opmerkingen

Titel: David Ghetta? :S
Uitspraak van Ruben_ op donderdag 12 september 2013 om 15:30:
Titel: David Ghetta? :S


Anders kwam die niet...
achterlijke gladiool
Sowieso een vreemd geschreven artikel.
Beter wijzigen in David Ghetto.
cd tje opzetten en popie jopie in de handjes klappen, en oh ja vergeet "the love sign" niet!!!!!!