Partyflock
 
­ Nederland

House Rituals continues...

gepubliceerd door , op
House Rituals
2 september 2013
De jong getalenteerde topproducers Arsenio Lamsberg & Seranio Peroti, (Two Brothers, One Hell of a Sound, Village Brothers), komen op zaterdag 5 oktober 2013 terug in Panama Amsterdam met het vervolg van House Rituals.

Na het grote succes van de Grand Opening op 3 augustus jl. willen The Village Brothers het publiek dit keer nog een stap verder meenemen in hun House Rituelen.
Samen met collega's Lucien Foort, Fajah Lourens, Mitchell Niemeyer, Marlldexx en Mc Dirty B zullen zij alles uit de kast halen om hun ''love for house'' over te brengen.

DJ's
De naam Lucien Foort heeft geen introductie nodig. Deze house legende staat op de grootste festivals, op grote concepten als Heroes of Housemusic, Funkadelic etc. en drukt zijn stempel met zijn keiharde producties.
Daarbij volgt Fajah Lourens die natuurlijk haar naam al heeft gevestigd als BN'er en nu al de house party scene op z'n kop zet.
Welke naam zeker niet mag ontbreken is Mitchell Niemeyer, de bekende Dirty Dutch-fenomeen, die zijn naam al op vele grote evenementen heeft neergezet.
Daarna volgt de naam van een opkomend dj-talent Marlldexx, een producer die steeds meer zijn naam heeft laten horen bij grote labels door middel van bangin producties zoals ''Evolution'' en ''Pindelo''.
Al deze pioneers of music zullen worden bijgestaan door de enige echte partycrasher with tha mic, MC Dirty B.

Line-up


Dames
Ook bij deze editie wordt er goed voor de dames gezorgd.
Voor de 1e 100 dames staat er bij binnenkomst een goodybag klaar en kunnen ze alleen of samen met hun vriendinnen hun party moment ter plaatse laten vastleggen doormiddel van een gratis professionele fotoshoot, door niemand minder dan A.R. Audhoe Photography.

Heren, aan vrouwelijk schoon zal het zeker niet ontbreken, dus genoeg reden om hierbij aanwezig te zijn!

Tickets
Deze tweede editie van House Rituals heeft weer alle ingrediënten om er een onvergetelijke avond van te maken, dus het advies is dan ook om je tickets in de vvk te bemachtigen via koop tickets.
In de vvk zijn er 150 ladytickets beschikbaar gesteld voor € 15,- welke toegang geeft voor 2 dames, een normale vvk ticket kost slechts € 10,- en indien voorradig kost een ticket aan de deur € 15,-
Voor diegene die iets te vieren hebben of van een stukje luxe houden zijn er maximaal 85 losse VIP tickets verkrijgbaar in de vvk voor €25,- Deze geven toegang tot de VIP area, VIP bar en is inclusief sushi en een welkomstdrankje.

Ben je met een groep van minimaal 4 personen dan is het ook mogelijk om 1 van de 6 exclusieve VIP tafels te reserveren inclusief champagne of een fles sterke drank en sushi.
Voor prijzen, reserveringen en/of extra info, kan je mailen naar info@houserituals.nl

And don't forget, ain't no party like a VB Party!