Partyflock
 
­ Nederland

Celebrate life bij Creations on the Beach in Castricum

gepubliceerd door , op
Creations
21 november 2012
FeestCreations · on the Beach
Datumzondag 1 september 2013
LocatieDeining Site
Zondag 1 september staat de tweede en laatste editie dit jaar gepland van Creations on the Beach. Dit intieme strandfeest vindt al voor het derde jaar plaats in het sfeervolle strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee. Een locatie waar je nog voor weinig geld je auto kunt parkeren en je normale prijzen betaalt voor drankjes.

Creations on the Beach is op zondag, relaxed van 16.00 tot 01.00 uur. Zo kun je 's middags vroeg komen feesten en ook nog genieten van een mooie zonsondergang op het strand. Natuurlijk is er ook ruimte om in het Paviljoen iets te eten.

Omdat Creations vernieuwend wil blijven heeft Creations een thema gekoppeld aan deze editie. Creations on the Beach op 1 september wordt extravagant! Denk bijvoorbeeld aan Ibiza of aan de enige echte Full moon Party in Thailand. Creations laat zich dit keer inspireren door deze twee levendige, kleurrijke en uitbundige bestemmingen. Dit gecombineerd met het bestaande gevoel van Creations on the Beach, geïnspireerd door zon, zee en strand en het gevoel van vrijheid. geeft je op 1 september nog meer het gevoel van celebrating life!
De dresscode beachwear blijft 'gewoon' toegestaan (zomers, kleurrijk en vrolijk). Maar Creations nodigt iedereen uit om zich net als het Creationsteam flink uit te dossen! Iedereen kan zich op het feest gratis laten versieren met een mooie paint, net als op de full moon party in Thailand. Blacklights en vuurshows zijn aanwezig om het echte Fullmoon gevoel te creeeren. En natuurlijk zorgen de gastvrouwen weer voor het heerlijke V.I.P. gevoel door iedereen te verwelkomen en rond te gaan met gratis fruit, ijs en snoep.

Creations on the Beach staat inmiddels bekend om de geweldige sfeer waar iedereen zich welkom voelt, of je nu 20 of 40 jaar bent. Als je houdt van een mooi strandfeest en lekkere housemuziek, dan moet je 1 september zeker komen! De deejays die 1 september voor de lekkerste beats gaan zorgen zijn Miss Melody, Chris Scott, Asino di Medico, Mike S, Ko-c, Ruben Vitalis and many more.

Het deurbeleid is 18+ en mannen alleen kunnen geweigerd worden. Voor de eerste tweehonderd bezoekers staat er een welkomstdrankje klaar.
Bestel nu je tickets (22,50 voor 9 uur lang feest!) op www.creations-events.nl, See Dance, koop tickets of bij Primera

P.S. Wist je dat fluorkleuren en wit in blacklight extra opvallen?

8 opmerkingen

Zo balen op zondag :( geen vrij kunnen krijgen die maandag.... SHIT
DJMarcelles
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Let's rock it :)
 
Uitspraak van Dieselgozah op maandag 12 augustus 2013 om 15:26:
Zo balen op zondag :( geen vrij kunnen krijgen die maandag.... SHIT

Als je om 23 uur weggaat heb je nog een prima feest hoor! Heb ik tot nu toe ook altijd gedaan...

Ik ben voor het eerst wel vrij op de maandag, yesssss!
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 augustus 2013 om 21:37:
ls je om 23 uur weggaat heb je nog een prima feest hoor! Heb ik tot nu toe ook altijd gedaan...

Ik ben voor het eerst wel vrij op de maandag, yesssss!

Ja dat is zo pak vaak genoeg op zondag een feestje...alleen het is wat lekkerder de dag erna vrij :lol:
Erg veel zin in dit feestje !! Altijd heerlijke muziek en perfecte sfeer....
Voor iedereen die gaan, geniet weer van een topfeestje! Shit dat ik er niet bij ben, maar de volgende editie zeker wel weer! Xx