Partyflock
 
­

Unique Sexycity

anoniem gepubliceerd op
Wie de vorige keer de Grand Opening van Unique heeft gemist, hoeft niet meer te treuren. Vrijdag 27 februari zal Unique Sexycity haar tweede editie vervolgen. Deze keer beloofd nog spectaculairder worden dan de de vorige keer. Op sexycity zal jij het middelpunt zijn van kinky shows, erotische entertainment en een grandioos decor. Je zal in een geheel andere wereld belanden waar erotiek, extravaganza, slaven, meesteressen, bitches, fashion, fantasie en unieke acts de boventoon zullen voeren. Laat je meesleuren in jouw wildste fantasie en je zult zien dat dromen op Unique werkelijkheid kunnen worden.

Deze editie zal weer gehost worden door Meesteres Kimberly. Zij zal haar sexslaven hard aan het werk zetten. Je zult omringt worden door oogverblindende slaven, die jullie verstelt doen staan van de vele speciale, erotische verrassingen en acts met uniforms, leer en rubber. Er zal onder ander een geweldige modeshow plaats vinden van de meest extravagante kledingmerken van nu. Uiteraard zal er op het feest een mogelijkheid zijn om deze prachtige, sexy kleding te kopen. Om het geheel helemaal af te maken zal Meesteres Kimberly deze avond 3 guests of honor ontvangen: Kim Holland, Miss Maxime en Diana van Doma. De 3 dames zijn geheel geen onbekenden in het sexy en kinky wereldje. Dit alles om een unieke sexycity voor jou te creëren. Tevens zal de muziek een belangrijke maatstaf zijn. Spider, José, Stephen J. Kroos, Mike S, The Freak, Eric Nouhan, Jochen Miller, Onne en Marcel zullen de shows gaan ondersteunen.

Wie dan toch even wil bijkomen van de gehele opwindende sexycity, kan zich heerlijk laten verwennen in de Moulin Rouge Room. Deze Room zal in teken zijn van Moulin Rouge; vol met mooie dames, lekkere lapdances en heerlijke zwoele muziek. Het decor zal er niet om gaan liegen, sensualiteit, romantiek en begeerlijkheid zal hier 1 geheel worden. Kom bij met een heerlijke cocktail of een glas champagne en de dames zullen verder het werk doen…

Vergeet niet de dresscode: Dress Wild, Sexy, Kinky and Unique! Sloof je uit voor de doorbitch, want zij heeft uiteindelijk het laatste woord, dus "BE COOL, DRESS HOT". Heeft de doorbitch je toch over het hoofd gezien, dan zal Meesteres Kimberley zich niet in kunnen houden om jou speels te “straffen”.

Kom vroeg om niks van deze avond te missen en zeker te zijn dat je binnen komt, de voorverkoop is namelijk al begonnen en het gaat hard. Om er dus zeker van te zijn dat je binnen komt raden wij iedereen aan zijn kaarten in de voorverkoop te halen, de kaarten kosten 17,- euro. VIP kaarten kosten 26,- euro. Met VIP ben je supersnel binnen en en heb je toegang tot de VIP area met een fantastisch uitzicht op het publiek en de acts, extra VIP entertainment, vers fruit buffet, en bediening. Er zijn ook VIP tafels verkijgbaar stuur voor meer informatie hierover een mailtje naar unique@concepts.nl.

Voor voorverkoop adressen kijk je op http://www.xtralarge.nl en klik je op de Unique banner.

Unique Sexycity, Sexy City - A concious erotic dream......

20 opmerkingen

 
Ja ja hier ben ik denk ik toch wel bij :P
Ik ben ook weer van de partij!!! Vorige keer was echt super.­
Daar gaan we weer!!
 
= present :yes:

zie topic : http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/forum/ACTION/showtopic/TOPICID/659185.html
Nog 2 weekjes.....­
Lekker hoor....

Heb dr zin in (Y)
 
Eerste Unique voor mij, ben benieuwd!
 
whoehahaha.....­Mike...­Succes
Is dat een feest??????????????????

Dan moet ik er heen!!!!
Kan iemand me dat ff laten weten?! Bvd!!!!!!!!!!
Ik blijf aardig.... veel plezier voor degene die er heen gaan :yes:
Is dat een feest??????????????????

Nee het is een congres voor geile mensjes ;p :kwijl: ;p !!
broek scheurt nu al open o:)
 
Ja maak je borst maar nat......:)
Denk dat ik ook maar effe een kijkje kom nemen:yes:
ik ben ook weer van de party..heheheh;) de vorige keer was het mij ook heeel erg goed bevallen...lekker achter de wijven aan!!! joeoeoeohooeoeo(K)
ik ga OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
 
Krijgen we geen spijt van...:)
Wordt weer een UniQue feest!!!!!!!!!
Hey housewous, ga je ook??? Ik ook neem je je vrouwtje mee :9
outfit is klaar... wij komen ook ;-) :-)