Partyflock
 
­ Nederland

Pokke Herrie trailer release
20 Oktober in Turbinenhalle Oberhausen

gepubliceerd door , op
Pokke Herrie
2 juli 2012
FeestPokke Herrie · Dutch hardcore event
Datumzaterdag 20 oktober 2012
LocatieTurbinenhalle Site
Met nog een maand te gaan kunnen we al langzaam beginnen met aftellen. Op zaterdag 20 oktober 2012 zullen Confusion Events en A.L.E.X. Events hun krachten opnieuw bundelen voor een snoeiharde editie van Pokke Herrie: Dutch Hardcore Event.

Na de vorige editie op 22 oktober 2011 lag half Oberhausen in puin, de gehele nacht werden er gigantische schokken gevoeld in de buurt van de Turbinenhalle. Dit jaar nemen de Duitsers de waarschuwingen serieus en wordt alles in een directe omgeving van de Turbinenhalle versterkt zodat de gebouwen de schokken kunnen doorstaan.

Trailer
Check hieronder snel de trailer van Pokke Herrie – Dutch Hardcore Event:Line-up
Voor de mensen die het gemist hebben, de complete line-up hieronder nog een keer:


Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 25 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt. Deze avond zal er ook deurverkoop zijn. De prijs van een kaart aan de deur is 30 euro.

Overige info
De minimumleeftijd bedraagt 16 jaar. Neem te allen tijde je ID-kaart of paspoort mee. Pokke Herrie begint om 20:00 uur en eindigt pas weer om 07:00 uur. De Turbinenhalle ligt net over de Nederlands/Duitse grens in Oberhausen en is zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een grote parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Er zijn twee treinstations en bushaltes op slechts een minuut loopafstand van de locatie.

1 opmerking