Partyflock
 

It's been a long time but now...Optima Forma is back

gepubliceerd door , op
It's been a long time but now...Optima Forma is back
13 augustus 2012
De formule is ongewijzigd: wanneer je naar Optima Forma gaat, hoef je niet na te denken over wat je moet gaan dragen; bij Optima Forma kom je voor de muziek en bepaal jij zelf wat je daarvoor aantrekt. Bij Optima Forma mag je dj's verwachten die een zaal op zijn kop zetten met niets minder dan draaitafels, cd-spelers en een mengpaneel!

De laatste editie van Optima Forma bij Beachclub Vroeger is nu alweer twee jaar geleden en inmiddels begon het behoorlijk te kriebelen bij de organisatie. Daarom is er na een aantal vruchtbare brainstormsessies besloten terug te keren naar de roots. Op 13 oktober zal er een nieuwe editie plaatsvinden van Optima Forma op de plek waar het ooit begonnen is.. The Villa, Westzaan (voorheen Lexion).

De organisatie van Optima Forma prijst en respecteert de organisatoren van Luminosity, Grotesque en Armada omdat ze veel naar toekomst kijken en dan vooral naar nieuw talent in de EDM scene. Optima Forma neemt deze filosofie mee en is verheugd vier nieuwe talenten voor te stellen aan het trance-publiek:
  • Nicologik & Zephyr van het label Graygoo records uit Italië zullen voor het eerst in Nederland optreden nadat Italië helemaal overstag is gegaan door hun radioshow Above the mix...prepare yourselfs!
  • Sherano is een frisse bries in de scene en verdient het om gehoord te worden. Na producties als 'Fame' (Graygoo records) en support van Sean Tyas verdient deze jongeman het Optima Forma podium dubbel en dwars.
  • Paul Orbit! Deze dj producer die veel op de achtergrond bezig is gooit hoge ogen met zijn show Arcadia... Paul Orbit, het is tijd om het licht te zien!


Deze aankomende top krijgt de mogelijkheid om onder de vleugels van de volgende grootheden te proeven aan een kwaliteitsavond:
  • Mr. Musical Madness Marcel Woods. deze dj/ producer behoeft verder geen introductie, de naam alleen is genoeg!
  • RAM, Mr Grotesque himself, is één van de toppers op Optima Forma. Deze dj van formaat, zullen we maar bescheiden stellen, werkt op dit moment aan zoveel projecten dat opsommen een dagtaak is maar OF heeft hem.
  • Mark Sixma, een naam die de laatste jaren graag gehoord wordt in de trancescene.
  • Adam Seller, de ontdekking van RAM, maakt zijn belofte waar... Messcherpe dj sets en heerlijke producties laten blijken dat deze jongeman zijn plek begint te vinden en mee kan draaien met de grootste!
  • Nenes, de man die een aantal jaar geleden de wereld op zijn kop zette met de wereldhit Platinum zal acte de présence geven en samen met Paul Orbit en Sherano de tweede zaal een gezicht geven.


Optima Forma zal er alles aan doen alle trance-liefhebbers op 13 oktober een onvergetelijke avond te bezorgen met vele muzikale hoogtepunten. Aan het einde van het feest zullen de voetjes weer 'heerlijk pijn' doen van het dansen, want dat is hetgeen waar Optima Forma het voor doet: dansende mensen op zien gaan in goede muziek gepresenteerd door de absolute top van de dj-scene wereldwijd. Dit allemaal in een vertrouwde club die onlangs in een geheel nieuw jasje is gestoken namelijk Club The Villa (voorheen Lexion).

Line up: Marcel Woods - RAM - Nicologik & Zephyr - Mark Sixma - Adam Seller - Paul Orbit - Sherano - Nenes - MC Da Silva

Tickets presale €15,- www.clubthevilla.com/tickets

Meer info: The Villa Facebook / / Optima Forma Facebook // Facebook event // www.optimaforma-events.com

7 opmerkingen

 
Artiest Renji
Optima Forma (Y)
Uitspraak van Robson Da Silva op dinsdag 14 augustus 2012 om 12:41:
let's bring it!


Let's!!! It's been toooo long... :))
Looking forward to this, mucho much!
http://www.facebook.com/events/401888646526001/

follow the link!
:cheer: yessssssss!!!! :woop: