Partyflock
 
­ Nederland

Bijzondere editie Citymoves Den Bosch
Vijfde verjaardag wordt uitbundig gevierd met SJRM, Hardwell en Marco V

gepubliceerd door , op
Citymoves
20 april 2012
Na een landelijke zegetocht beleeft Citymoves nu ook in Den Bosch haar eerste jubileum. De vijfde editie van het openlucht dancefeest is dit jaar daarom gratis te bezoeken en wordt een spektakel zoals die nog nooit is opgevoerd. De organisatie van Citymoves meldt met trots de line-up, waarop ondermeer Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Partysquad prijken. Dat gaat een mooie Hemelvaart worden, die 17e mei op de Pettelaarse Schans.

Wat een affiche, de line-up van deze 2012-editie Citymoves Den Bosch. Zoals al was aangekondigd moet dit jubileum flink worden gevierd. Want op een verjaardag deel je uit, met een uitgebreid programma vol Hollandse dj-helden! Dit jaar heeft de organisatie met trots gekozen voor dj's van eigen bodem die op het moment doorbreken in het buitenland. Bijvoorbeeld 'the baddest dj- duo in the world': Sunnery James & Ryan Marciano, maar ook 'Best Breaktrough Artist ' -Hardwell. Kortom veel talent op een volledig gratis te bezoeken festival. En dan ook nog op donderdag 17 mei, Hemelvaart ja, maar ook de aanvang van een lekker lang weekend!

Laten we Marco V erbij nemen, één van de meest unieke dance-artiesten die ons land kent. Een ongrijpbare dj/producer die zowel trance, progressive, techno en house tot zijn beroemde V-sound rekent. En weet hoe je een show moet geven, nog altijd is Marco V's reputatie een wereldwijd fenomeen -op Citymoves zal de Brabander een onvervalst stevig rockende thuiswedstrijd spelen.

Ook aanwezig, house-duo Sunnery James & Ryan Marciano. Vorig jaar wisten de dj's al een dik feest te bouwen op de Pettelaarse Schans, op deze vijfde verjaardag mogen ze vanzelfsprekend niet ontbreken. Iets wat je ook kunt verwachten van Nederlands snelst rijzende ster van dit moment, Hardwell. Deze muzikale duizendpoot is net terug uit Miami waar hij de status van 'Best Breaktrough artist heeft vergaard'. Zijn producties brengen hem momenteel op de grootste internationale podia, hoog tijd dat Citymoves ook losgaat op zijn fameuze big room house.

En verder...
Het hard feestende soundsystem van DJ Jerry en MC Ruben, beter bekend als The Partysquad. Iedereen die ze kent weet wat de dansvloer te wachten staat, alle anderen moeten de gekte van het duo simpelweg meemaken, hier gaat gesprongen worden!

En dan zijn ook de finalisten van Seat's Next DJ contest erbij in Den Bosch. Zowel winnaar Renvo als DiVasco zullen van zich laten horen, al hun talent en opgedane ervaring samenvoegend in één euforische set.

Kortom, gaat dat zien in Den Bosch. Citymoves gaat keihard haar verjaardag vieren, het publiek trakterend op de beste muziek, gratis en voor niets!

Tickets
Zoals gezegd, Citymoves Den Bosch is dit jaar gratis. Maar toegang is wel beperkt, wil je er zeker bij zijn, scoor dan zogenaamde guarantee tickets. Met deze tickets kom je gegarandeerd binnen, ook wanneer het festival vol is.
Het werkt als volgt: op www.citymoves.nl kun je een guarantee ticket kopen. Dit ticket kost € 10,- ex 2,50 service. Je betaalt dus in totaal € 12,50. Dit ticket kun je op het festival inwisselen voor vijf munten (één munt is € 2,50). Je betaalt dus eigenlijk niks, maar hebt wel de garantie dat je binnenkomt. Op een guarantee ticket kun je met 1, 2, 3, 4 of 5 mensen naar binnen.

Citymoves Den Bosch: Donderdag 17 mei, 13.00-22.00 uur op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Ook deze editie is vanaf 16 jaar en ouder. Meer info op www.citymoves.nl, Facebook, Hyves en @citymoves

4 opmerkingen

Bij Full Moon afgelopen weekend was het weer top met Marco V!
 
Met Marco is het altijd feest!! Never a dull moment... ;-)
 
altijd leuk
timetable please