Partyflock
 
­ Nederland

Happy Typhoon · Grand Splash
27 Juli Club Plaza

gepubliceerd door , op
Happy Typhoon
29 maart 2012
FeestHappy Typhoon · Grand Splash
Datumvrijdag 27 juli 2012
WinactieHappy Typhoon actiegesloten
LocatiePlaza
Van 20 t/m 29 juli vindt dit jaar weer de grootste kermis in de Benelux plaats. Tussen de 1 en 1,5 miljoen mensen bezoeken jaarlijks dit evenement. De attractie die elk jaar het meeste bekijks krijgt is Happy Typhoon. Dit jaar werd men verrast door ForU Productions, die contact met opnam en vertelde dat de verslaggever deze keer oude kleren aan moest trekken. De vaste Happy Typhoon verslaggever was benieuwd wat zij voor hem in petto hadden....

Ruim op tijd aangekomen, stond de verslaggever voor Plaza te wachten op MC Tha Watcher. Er werd al druk gewerkt aan de verschillende stellages en apparatuur. Ook lagen er overal emmers en bakken. De verslaggever besteedde er eerst geen aandacht aan, maar nadat medewerkers hem meerdere malen aangekeken hadden met een glimlach van oor tot oor, begon hij zich toch af te vragen wat ForU Productions dit keer weer bedacht had.

Het was een goed warme dag en de verslaggever nam plaats aan één van de tafeltjes voor de locatie. Hij wilde net gaan bestellen, toen hem opviel dat er iets op de grond getekend was. Nadat hij zijn stoel wat opzij geschoven had, zag hij dat er groot een kruis getekend was op de grond. De verslaggever voelde de nattigheid al aankomen. Hij keek daarop omhoog en zag de hele crew van Happy Typhoon met emmers, brandslangen en waterpistolen staan en voor hij wat kon zeggen kwam er een ware golfslag naar beneden zeilen die een schitterende regenboog voor de locatie creëerde.

Onze verslaggever had gelukkig zijn spullen binnen staan, maar kon zichzelf niet snel genoeg uit de voeten maken om droog te blijven. Toen hij weer naar boven keek, zag hij dat de banner van Happy Typhoon naar beneden werd gerold met daarop de line-up:

Happy Typhoon – Grand Splash
Paul Elstak
Critical Mass
Human Resource
OCD
Freeze
Mercenary
The Menace
Basic Grooves
Amada
Yataah

MC's Tha Watcher, Axys, Sjoukes

Nadat alles genoteerd was, bleef de reporter nog steeds kletsnat achter. MC Tha Watcher kwam echter al met twee lieftallige dames aangerend die een badjas en een grote handdoek voor hem hadden. Om op te drogen in de stralende zon, namen zij plaats op het terras waar zij uiteraard enkele shotjes sambuca & borgoe namen. De verslaggever werd daarop weer uitgenodigd om tijdens de Tilburgse Kermis de attractie te bezoeken. Uiteraard is hij er weer bij!

Tickets en informatie
De deuren van Happy Typhoon zijn geopend vanaf 22.00 uur tot 04:00. De minimale leeftijd in Plaza is 16 jaar (ID is verplicht) Kaarten zijn enkel aan de deur verkrijgbaar à €10,00

Website
Voor meer informatie over Happy Typhoon kun je kijken op de website van ForU Productions of op de facebook pagina

'Watch what we have in store ForU!'

3 opmerkingen

Sambuca, lieftallige dames, wet t-shirts, hardcore en veel plezier.. Dat klinkt helemaaaaaaaall niet als een Tha Watcher feestje :)

PRESENT!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
Uitspraak van NRG op vrijdag 30 maart 2012 om 17:27:
Altijd erg gezellig!


:bounce: