Partyflock
 
­ Nederland
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Sans Souci 2012
A whole new season of beats, booze and bass

gepubliceerd door , op
Sans Souci 2012
3 februari 2012
LocatieSans Souci Site
Zo zachtjes aan mag je Sans Souci toch wel dé beuktempel van het Noorden noemen. Al een decennium lang staat het anders zo vredige Friese dorpje Berlikum zo'n beetje elke zaterdag een klein beetje te trillen wanneer de Sans Souci haar deuren weer opent voor het publiek. Voor 2012 is de programmering rond: Een vette mix tussen hardstyle, hardcore, early rave, en alles wat daar tussen zit. En dan hebben we het nog niet eens over de artiesten. Of het grote internationale gevestigde namen zijn, begaafde producers, hardcore veteranen of de laatste hardstyle sensatie: alles komt voor bij in jouw Sans Souci. Lees snel verder om te zien wat je allemaal voorgeschoteld krijgt in 2012.

Zaterdag 4 februari – Overstuurd – Hard as Hell
Lang wachten op een portie raggen hoef je niet. Deze zaterdag al los tijdens wederom een brute overstuurd editie van Overstuurd. Een internationaal gezelschap waaronder Art of Fighters, Lunatic & Miss Hysteria, Angerfist en Viruz houden je deze avond in een hardcore houdgreep. En wees gerust, ze laten niet los!

Zaterdag 25 februari – Beatbusters XL Edition
Met een titel als 'XL edition' verwacht je natuurlijk een moddervette line-up. Wees gerust, die is er ook! Met o.a. de sensatie van het moment: Gunz for Hire met een dikke live set en Psyko Punkz, Ran-D en B-Front achter de draaitafels. Nog geen kaartje? Wees dan snel want de voorverkoop loopt als een trein!

Zaterdag 3 maart – Overstuurd – Hollands Hard
Eén van de meest succesvolle concepten van Noord-Nederland, wederom in jouw Sans Souci. Na uitverkochte edities in Huize Maas in Groningen en in de Oostpoort in Harlingen nu in Berlikum. De line-up is uiteraard zo Hollands als het koekje bij de koffie en klagen over het weer. Dj Promo zal een speciale 'Files' set doen, The Darkraver is gewoon gek zichzelf en Endymion zorgt ervoor dat iedereen op het laatst met uitgehakte beentjes weer op huis aan gaat.

Zaterdag 10 maart – Beatbusters – 4 free edition
Een hele nacht hardstyle helemaal voor nop? Het kan! Geniet o.a. van namen als D-Attack, Diabolic, Dimpian en vele anderen.

Zaterdag 24 maart – Beatbusters – My style is hardstyle
Slechts veertien dagen later kun je alweer terecht voor een 'normale' editie van Beatbusters. Nou ja normaal? Namen als Wildstylez en Brennan Heart kom je waarschijnlijk niet elke week tegen in de supermarkt. Het belooft wederom een avondje Hardstyle met een grote 'H' te worden!

Zaterdag 31 maart – Overstuurd – 4 free edition
Op 31 maart wordt er weer een heel blik Groningse, Drentse en Friese dj's opgetrokken om jou een onvervalst avondje raggen voor te schotelen. En je raadt het al: weer helemaal voor niks!

Zaterdag 7 april – Overstuurd presents Hardcore Italia
Eén van de pareltjes van het seizoen 2012. Ongegeneerd hardcore geweld door Italiaanse toppers als Mad Dog, Art of Fighters, Tommyknocker, The Stunned Guys en Noize Suppressor laten op deze avond zien dat Italië véél meer is dan pizza, maffia en rode wijn!

Zaterdag 28 april – Beatbusters – My style is hardstyle
The Noisecontrollers nemen je samen met o.a. Clock Kid en Diabolic mee op een reis langs de meest lekkere hardstyle-knallers van dit moment.

Zaterdag 12 mei – Diabolic & Blockside Birthday Bash
Diabolic en Blockside pakken uit op hun verjaardagsfeest! Lekkere hardstyle-knallers, een vette line-up, wat wil je nog meer? Wees erbij op 12 mei om er samen met hen een feest van te maken!

Zaterdag 19 mei – Neophyte Records Trasher Tour
Sans Souci is er trots op deze tour te mogen verwelkomen. Neophyte neemt vrienden als Panic, Kasparov en Tha Playah mee voor een avondje echt ouderwets hakken. Nu al zonder twijfel één van de absolute hoogtepunten van het seizoen 2012!

Zaterdag 26 mei – Beatbusters – My style is hardstyle
Een avondje hardstyle van eigen bodem met o.a. Blockside, Dailucia, Deepack en Thera. Let's Rock!

Zaterdag 16 juni – Drip & Triggah's verjaardags Puinhoop!
De verjaardag van het jaar! De huis-mc's bij uitstek, Drip & Triggah presenteren hun wilde, gekke en harde verjaardagsfeest. Met een line-up die lekkerder is dan welke verjaardagstaart dan ook. Dj's en acts als Buzz Fuzz, G-Town Madness, Offensive DJ team, Partyraiser en vele anderen zullen deze avond memorabel maken. Dit wil je niet missen!

Zaterdag 23 juni – Pussy Club – 4 free edition
Go out with a bang! Het laatste feestje van het seizoen. Een subtiele mix tussen early rave, hardcore en hardstyle. En je leest het al, weer helemaal gratis!

15 opmerkingen

kom binnenkort kijken lekker dichtbij lwd dus :D
Sans altijd gezellig :D
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
zo Hollands als het koekje bij de koffie en klagen over het weer

:lol:
Moet binnenkort nog maar is kijken in de Sans Sourci. Goede verhalen over gehoord!
De beuktempel van't noorden :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 48556, 93858}
beuktempel van het noorden was mooi feestje van het weekend :) Op naar 16 juni de gezelligste b-day puinhoop wordt dat :bounce:
Zo zachtjes aan mag je sans souci toch wel de beuktempel van het Noorden noemen.


Zachtjes aan? Ik weet wel zeker dat dit de BEUKTEMPEL van het noorden is.

:respect:
:respect::banana::respect:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1749, 1988}
Werkzaam bij Sans Souci
Artiest Drip
Uitspraak van The Pacifier op maandag 6 februari 2012 om 17:00:
Op naar 16 juni de gezelligste b-day puinhoop wordt dat

:yes: weet het wel zeker !! ;)


Uitspraak van RicaJohanna op maandag 6 februari 2012 om 17:28:
Zachtjes aan? Ik weet wel zeker dat dit de BEUKTEMPEL van het noorden is.

We blijven bescheiden ;)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van RicaJohanna op maandag 6 februari 2012 om 17:28:
Zo zachtjes aan mag je sans souci toch wel de beuktempel van het Noorden noemen.


Zachtjes aan? Ik weet wel zeker dat dit de BEUKTEMPEL van het noorden is.
 
Uitspraak van A op maandag 6 februari 2012 om 16:54:
De beuktempel van't noorden

Zekerr