Partyflock
 

Chicago Social Club Resident Night tot 08.00

gepubliceerd door , op
Vrijdag 9 december is het wederom tijd voor een nacht gevuld met een scherpe selectie van residents, die de Chicago Social Club wekelijks voorziet van haar muzikale omlijsting. Zij haalt voor deze speciale laatste editie van het jaar meteen flink uit en van 23.00 tot maar liefst 8.00 in de ochtend zal de club worden overgenomen door de vaste waarden van organisaties als onder meer Plak, Bar27, Squz, Cartel, Compound, Overdraven en De Nachtdivisie. Naast dit muzikale geweld afkomstig van enkele van Amsterdam's meeste geliefde collectieven, is niemand minder dan de uit Berlijn afkomstige Andre Lodemann weten te strikken om de laatste editie van dit terugkerende evenement oprecht legendarisch te maken!

Deze oosterbuur weet al jaren de gemoederen bezig te houden met zijn warme en sfeervolle house sounds. Sinds zijn eerste releases en remixes in 2001 op het Moods 'N Grooves, Simple Records, Room with a View, Freerange, Buzzinfly en zijn eigen Best Works label heeft hij een resume weten op te bouwen met louter kwaliteits muziek van De Bovenste Plank. Echter in 2011 wist meneer Lodemann met een paar ijzersterke remixes zelfs nog een paar tandjes bij te schakelen en zijn catalogus uit te breiden met pareltjes als Uniforms - March of No Coincidence (Andre Lodemann Remix) en Mario & Vidis Changed feat Ernesto Andre Lodemann Remix. Bijna nooit in Nederland te zien en daarom 9 december extra speciaal nu hij wordt omringd door het beste wat muzikaal Amsterdam te bieden heeft!

De kleine zaal zal de gehele nacht het domein zijn van Prunk, die daar op gepaste wijze zijn verjaardag viert met een waslijst van vrienden die wekelijks de hoofdstedelijke underground vorm geven. Dit alles zal dus doorgaan tot maar liefst 08.00 uur s'ochtends, zodat er weer maximaal kan worden genoten van het al beste dat de Chicago Social Club te bieden heeft!

1 opmerking

 
Tot 08am in 020? Gaat de goede kant op! doen/kunnen meer clubs dit inmiddels?

Ik volg de plannen over vrije openingstijden en 24uur cafe's in Amsterdam, maar dat is nog niet concreet?

//edit: om mijn eigen vraag maar te beantwoorden, http://www.missethoreca.nl/1088315/cafe/cafe-nieuws/HorecaAmsterdamMagVaker24UurOpen.htm
laatste aanpassing