Partyflock
 
­ Nederland

Lashed in Holland

gepubliceerd door , op
Lashed
13 juli 2011
FeestLashed · in Holland
Datumzaterdag 26 november 2011
WinactieLashed actiegesloten
LocatieInc. Avenue
Na lang wachten door alle trance liefhebbers is het dan eindelijk zover. Zaterdag 26 november komt het U.K. Trance event 'Lashed' voor de 2de editie naar Nederland en wel naar de mooie en nieuwe Dance Club Inc. Avenue in Vlaardingen.

De première voor Nederland was eind verleden jaar in de Maassilo en trok volle zalen. De recensies hierna waren vol lof over de line-up, shows, decoraties en lasershows. Er werd gesproken over een totaal beleving waar alle zintuigen geprikkeld werden. Dit keer is gekozen voor Vlaardingen en de meer intieme maar ruime Dance Club Inc. Avenue met zijn grote, hoge, vierkante zaal en inmiddels bekend door het harde en zuivere geluid, de vriendelijke sfeer en goede horeca. De ruime lounge met VIP area en cocktail/champagne bar hieromheen, op de 1st etage, geeft een mooi zicht over de zaal. Ook is er langs de kades van de Vlaardingse havens voldoende gratis parkeergelegenheid. En..het zal er zeker minder koud zijn dan destijds in de Maassilo!

De Inclusivo organisatie en Lisa Lashes hebben duidelijk een statement willen maken met de bijzondere line-up van dit unieke event. Naast de 'Queen of Trance' Lisa Lashes zelf, zal ook Trance grootheid Richard Durand optreden. Richard is wereldwijd bekend en heeft vorig jaar van Tiësto de rol van vaandeldrager overgenomen van de beroemde 'In Search of Sunrise (ISOS)' compilatieserie, waarvan verschillende sets te horen zijn. Maar ook de andere Dj's uit de line-up zullen de vele fans zeker aanspreken, zoals Artento Divini, Ronald van Gelderen, Jordan Suckley, Adam Seller en Marc Simz. Zij staan allemaal gepland om op te treden in de uplifting en zorgvuldig geplande line-up van deze avond.

Dit event trekt altijd mensen uit de verre omgeving en Inclusivo heeft laten weten dat er inmiddels vanuit de UK, Duitsland en België aanmeldingen zijn. Met het dichtbij liggende nieuwe Bastion hotel (5 autominuten) zijn prijsafspraken gemaakt speciaal voor de mensen die 's-nachts niet te ver willen reizen. Tevens is er een afspraak met het bedrijf Rent-a-Bob die bezoekers Naar Huis of naar een andere locatie brengt in hun eigen auto! Voor meer informatie over de arrangementen kan contact opgenomen worden met paul.welling@Inclusivo.nl.

Het wordt ongetwijfeld een nacht vol verrassingen. Niet alleen muzikaal, maar zeker ook betreffende decoraties, laser&lichtshows en dansacts. Inclusivo staat bekend als een organisatie die ook de inwendige mens niet vergeet en naast het gratis fruit dat een vaste waarde is geworden op dit soort events, gaat ook de foodcorner op de 1st etage extra uitpakken met salades, warme broodjes en meer.

Be prepared.er worden ook Bn-ers verwacht en er schijnt nog iemand in Nederland te zijn die heeft gevraagd om s-nachts met zijn helpers gebruik te kunnen maken van de gratis toiletten en garderobe. Onnodig te zeggen dat de ticketverkoop snel gaat momenteel via Paylogic, de Primera winkels en aan de kassa van Dance Club Inc. Avenue. Be aware.min. Leeftijd 18 jaar, no caps & sportswear, so dress to impress! Club Inc. Avenue is een rolstoelvriendelijke locatie (ingang/toiletten).

6 opmerkingen

vet dit :yes:

zeker aanwezig op dit top concept :bounce:
 
Word een knal party mensen .. met nog dikkere shows, lasers, decor, artiesten en sfeer.
Voor een impressie van de 1e editie check de aftermovie:

je zou haast vergeten hoe gezellig het was en wat een top event en artiesten er zijn.....zin in...nog een ruim weekje !!
Uitspraak van DECISIONS op vrijdag 18 november 2011 om 11:47:
Line up


Ja top line up..
Voor mij de eerste keer naar Inc Avenue... Nog 3 nachten en dan party...;)
het is de 1e keer voor mij naar een trancefeest, ik vind het wel leuk.. en nog alleen gaan, ik vermaak m"n eigen denk ik sowieso :-)