Partyflock
 
­ Nederland

Strictly Tekno XL

gepubliceerd door , op
Strictly Tekno XL
9 november 2011
Zet zaterdag 19 november maar in je agenda, want dan word het knallen in hoog tempo in de Azijnfabriek te Roermond. Strictly Tekno bestaat namelijk 3 jaar, en deze keer word er flink uitgepakt. Vanavond maken namelijk namelijk Seno van Narkotek en Floxytek uit Frankrijk hun opwachting op het podium van de Azijnfabriek om dit heugelijke feit te vieren. Ook word deze avond omgedoopt tot een XL editie, wat betekend dat de openingstijd word verlengt naar 5 uur 's morgens.

Floxytek heeft al heel wat frenshtek remixen verzorgd voor bekende artiesten zoals: Noisia, Pendulum en Skrillex. Seno draait ook al jaren mee met het bekendste hardtek soundsystem: Narkotek afkomstig uit Frankrijk. Samen reizen ze de hele wereld over om hun sound te promoten, de organistatie is vereerd dat ze een plek voor Strictly Tekno hebben kunnen vinden in hun overvolle agenda.

Deze avond zullen Brain (van het KX starters label), Roly (Dingus) en Fokuz de aftrap geven, waarna het roer uit handen zal worden gegeven aan Seno en Floxytek. Brain zal voor deze gelegenheid een speciale 3 uur durende dj-set verzorgen, mis dit niet! Strictly Tekno is het enige legale Tekno feest in Nederland waar alleen 100% Tekno word geserveerd. Voor de ravers onder ons die nog niet bekend zijn met Tekno moeten dit fenomeen snel leren kennen.

Tekno is vooral een psychedelische variant van hardcore, en is voortgekomen uit een samensmelting van stijlen waaronder (acid) house, breakbeats (drum 'n bass), industrial hardcore, EBM, de psychedelische rock van de jaren '70 en langslepende composities in de klassieke muziek.

De poort aan de Zwartbroekstaat zal opengaan om 21:00 uur en de entree bedraagt maar 5 euro, of win kaarten op Partyflock.nl. Let op, na 03:00 is er geen toegang meer tot de poort van de Azijnfabriek, maar het feest binnen zal nog doorgaan tot klokslag 05:00 uur. Een pilsje/Jupiler heb je er al voor 1,80. Alle ingrediënten voor een avond van 8 uur lang dik feest.

8 opmerkingen

 
vet (ver weg..)
Uitspraak van SpacenessSound:clown: op zaterdag 12 november 2011 om 15:36:
ind jammer dat t zo ver weg is!!

Meestal met de leuke feestje :O
 
Bijna om de hoek :)
entree €5, vette artiesten en Jupi's...
klinkt ideaal!!
 
Uitspraak van UTCA_Chin op maandag 14 november 2011 om 13:01:
klinkt ideaal!!

= ideaal