Partyflock
 
­ Nederland

Poema geeft er ook in november weer een klap op

gepubliceerd door , op
Poema RAW heeft een goed begin van het najaar achter de rug. Topacts vanuit verschillende Europese landen hebben afgelopen twee maanden het zweet van het plafond af doen druipen zoals de ondergrondse techno club bekend om staat. Chris Liebing, Mauro Picotto, André Galluzzi, Kraak & Smaak, Horacio, Alex Under, Anja Schneider, Efector: Ieder van hun heeft zijn / haar eigen spreekwoordelijke duit in het zakje gedaan.

Ook in de maand november staan elk weekend wel artiesten uit het buitenland klaar om de pannen van het Poema RAW dak te draaien en is er voor ieder wat wils. Of het nou house, techhouse, techno of hardtechno is: Poema RAW heeft het allemaal!

Vrijdag 4 november: Wahnsinn vs ClubJunx
Vrijdag 4 november strijken de organisaties Wahnsinn & ClubJunx wederom neer in Club Poema RAW, te Utrecht, alwaar zij de uit Californië afkomstige Hector Moralez (bekend van Fries & Bridges) langs laten komen om zijn soulvolle house muziek voor het eerst in Utrecht ten gehore brengen. Hector Moralez begon in 1995 met plaatjes leggen en gedurende deze tijd heeft hij een sound ontwikkeld die vol zit met invloeden uit de jazz, latin, hiphop en soul, en zijn eigenzinnige solide dikke beats en groovende basslines. Hij zal ondersteund worden door hosts Wouter S. & Beaumont Livingstone en de avond zal afgeklapt worden met Randy Delmore & Aurelio Iuliano van Slapfunk!

Zaterdag 5 november: Mike Drama presents: Mental Torments
Mental Torments Nights is terug! Zaterdag 5 november is de donkere technokelder van Utrecht het podium voor een hardtechno nacht gehost door Mike Drama. Samen met zijn dj-vrienden zullen zij er voor zorgen om er een onvergetelijke nacht van te maken. Lukas (uit Brazilië) is het klapstuk van de avond! Hij speelt overal in Europa de tent plat met zijn meedogenloze, energieke gefreak. Salva Trucha, Bold, Mike Drama en Tech-affecT zullen de rest van het beukwerk verzorgen voordat hij aan de knoppen gaat draaien.

Zaterdag 12 november: Villa Underground
Villa Underground, de avond van organisatie Boze Buren waarin zij samen met Poema RAW de Utrechtse ondergrondse sound een platform geeft. Dit keer hebben zij een speciale gast uitgenodigd om elke feestganger te laten housen op de Duitse beats van Luna City Express!
Slapfunk boyz Onno Splinter & Firdjel Medar zullen hier een leidende rol in spelen en uiteindelijk nemen zij samen met de hosts van de avond, Boze Buren, de schuiven in handen en de decks in beslag om de nacht knallend af te sluiten! Meld je aan op de eventpage en kom voor 00:30 binnen, want dan geldt gratis entree!

Vrijdag 18 november: Poema RAW w/ Darius Syrossian & Kabale und Liebe
Vrijdag 18 november komt er wederom een gruwel langs Poema RAW om de boel eens flink door elkaar te schudden. De man die bekend staat om zijn haast onuitspreekbare naam, Darius Syrossian, uit Leeds Verenigd Koninkrijk, heeft slechts drie woorden nodig om zijn muzikale stijl te omschrijven. True. House. Music. Eveneens bekend om zijn Samba productie 'Luis Conte' en jacking house plaat 'I Am The Creator of Jack', gaat deze houseklapper de wereld rond om clubs te rocken vanuit een drive die enkel en alleen uit de liefde voor muziek voortkomt.
Iemand die deze drive herkent is super-act Kabale und Liebe! Overal in Nederland treedt de Amsterdammer op en released aan de lopende band producties op verschillende internationale labels. Wie Kabale und Liebe niet kent, heeft afgelopen jaren onder een steen geleefd. In 2008 bracht hij flink furore dankzij zijn rockende live act, maar ook als DJ bleef de ambassadeur van de Amsterdamse house en techno sound inspirerend voor velen tot de dag van vandaag.
Samuel Deep, Stooge Wilson en Daniele Temperilli (Slapfunk) nemen een leidende rol in, in het geheel en zorgen er voor dat bovenstaande house koningen volledig tot hun recht komen in een dampende Poema RAW!

Zaterdag 19 november: Schwung & OnandOn
De in Amsterdam gevestigde organisaties Swung en OnandOn komen in de derde week van november langs Poema RAW om de handen ineen te slaan en samen hun artiesten naar de voorgrond te doen treden.
Monoloc, de uit Duitsland afkomstige artiest gooit hoge ogen bij de hoge heren dat hem een release op het CLR label van Chris Liebing opleverde. Festivals als Nature One, Rave on Snow en Ruhr in Love zijn al reeds verleden tijd voor Monoloc. Nu dus in Poema RAW!
Ook Jeff Rushin is van de partij. Zijn warme en energieke minimal techno doet mensen zowel in Nederland als internationaal dansen en zweten.
Nicole Rosie is sinds een aantal jaar flink aan de weg aan het timmeren op zowel het gebied als DJ, als op het gebied als producer. Diepe, donkere minimal techno is haar sound, net zoals Folker Zwart, mede host van deze nacht, die tevens een stevig potje kan draaien en het publiek altijd mee weet te trekken in zijn stevige sound.

Zaterdag 26 november: Poema RAW w/ Inland Knights
Inland Knights. De mannen achter dit duo zijn al sinds begin jaren 90' actief in de Britse house scene. Toen zij eenmaal samen kwamen om muziek te produceren, hebben zij de sound bepaald die tegenwoordig geërfd is door vele hoog gerespecteerde artiesten als Mathias Kaden, Lauhaus, Boris Werner, Daniel Stefanik, Marek Hemmann, en ga zo maar door. In een notendop: Eindbazen!
Hun muziek is een mix van funk, jazz, dynamische percussie en vocals waar je gek van wordt.
Groot fans van deze sound zijn niemand minder dan de helft van Jason & The Argonauts, namelijk Pete Bandit & Jason Shae. Hun Jackin'House sound doet feestgangers dansen, dansen, dansen, dansen, dansen, ademen!, dansen, dansen en dansen! Oftewel, gekkenhuis verzekerd als het Dynamic Duo af komt sluiten in de Poema RAW!
Aanhangers van de Jackin'House en tevens het konten doen schudden als geen anderen het kunnen, zijn de mannen Anil Aras & Larry de Kat. Anil zijn harde jakkerende house combineert prima met Larry's soulvolle kijk op muziek. Of het nou jazz is of house, als het maar op vinyl is. Kaarten voor dit feest zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar voor slechts 5 Euro! Als deze op zijn kosten ze 10 Euro.

Kaarten voor al deze feesten zijn verkrijgbaar via www.clubpoema.nl.